skärgården

ja har inte kunnat skriva blogg på skit länge för att man inte har kunnat loggat in. men nu är ja iaf i skärgården men caroline och vi är med pappa o min brosha hos pappas kompisar linus o linda på möja och de är lite folk här.
I går på midsommar så tältade ja o  carro på möja o pappa o jonte sov i båten. vi hade ganska kul , men pappa hundade för mkt och de va massa snutar där så de va lite otur..
Nu ska vi snart ner tilll våran båt o äta kykling o sill o bada. :)
Men ja får skriva någon gång om ja har tid. 0707495211 slå en pling
pusss

fjärde juni

 Igår skulle ja och katta sova hos henne. sen så snackade jag me zippin och då kom han och vi sov hos mig ist. Vi kollade på skräckfilm som dampade sen. och inte mkt ba chillade. Vi gick och la oss halv 5 typ. och sen vid elva gick jag och katta te skolan. vi slutade tolv och sen drog ja hem och nu e ja med carro. Vi kanske ska vara me Malin , vi har tråkigt haha.

vad blir ditt namn?

image19





M. kanske inte så jätte smart
I. helt underbar i sängen
C. riktigt barnslig
H. sådär kyssare
E. oh,jätte bra kyssare
L. alla älskar dig
L. alla älskar dig
E. oh,jätte bra kyssare



tredje juni

idag har jag vart iskolan, slutade 12 för vi va klara med allt. de är så jävla sköönt att de är sommarlov snart. Ja är föksugen, men sket i de o tog ett nickotuggumi ist. och mitt busskort går ut iidaaag :(
Mamma har dragigt till göteborg me marko och ja är hemma själv idag, vet inte va ja ska göra, carro o katta är i skärholmen, sara och malin är hos steffi o gör nagelförlägning, o ja vill va med några, KKOM HIT O MYS? hehe , nu ska ja ta en glass. pussss

mycket

de har hänt sjukt mycket i helgen. asso ja orkar verkligen inte skriva .. men säger ba de va inte kul hemmos malin i lördags natt! oh hos mig va de najs.
Ja har precis blivit vän med pappa, och ja har precis vart på NK och handlat avslutningskläning för 3500. och en par DG solglasögon för 3000 och en NYtavla för 1000.
hälsa alla söta boys från mig hjärtat.älsk


RSS 2.0