nytt år snart

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
vart i dalarna, tatuera mig festat sjukt mkt, och säkert med

2. Höll du några av dina nyårslöften?
nej, har sluta röka varje år. men de går inte så bra

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
japp

4. Dog någon som stod dig nära?
tror inte det..

5. Vilka länder besökte du?
only spanien

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Jag vet faktiskt inte

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
13 -15 juni

8. Vad var din största framgång 2009?
hm, vet inte

9. Största misstaget?
många

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ramlat från tak och fått sy. men har nog inte vart mycket sjuk alls de här året.. :o

11. Bästa köpet?
ingenaning

12. Vad spenderade du mest pengar på?
alhohol, mat , cigg

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
mycket

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Många alejandro, we no speak americano, massa gyllenetider

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
vet inte

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
rökt

18. Var tillbringade du julen?
Hemma med familjen

19. Var 2010 ett bra år?
de bästa

20. Hur många one night stands?
....

21. Favoritprogram på TV?
paradise hotel!!!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
ja många

23. Bästa boken du läste i år?
twilight böcker, älskar dom

24. Största musikaliska upptäckten?
Det vet jag inte

25. Något du önskade dig och fick?
iphone, högtalare och massa

26. Något du önskade dig men inte fick?
tatuering, resa

27. Årets bästa film?
många

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
va i skärgården med julia malin och carro

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Kanske

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
vet inte

31. Vad fick dig att må bra?
MINAVÄNNER

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Edward eller jacob
33. De bästa nya människorna du träffade?

två av mina närmaste vänner just nu.. Agnes och Jessica

35. Hur många riktiga förhållanden hade du?
aldrig haft ngt

36. Lekte du med någons känslor?
....

stan

vart i stan hela dagen typ, egentligen va vi inte där så länge men gjorde saker på vägen och på hemvägen. Men köpte iallafall strumpbyxor och lösögonfransar tills i morgon. också träffa vi mina sötnosar malin&elli som också va i stan och shoppa lite.
Sedan åkte vi till ida och käka taccos och nu är vi hos julia , klockan är redan 22.40. shit va tiden gått fort idag, helt sjukt!! men i morgon ska vi upp tidigt och åka och köpa saker till middagen i morgon och sen åka till Ida och fixa oss sedan vidare till frida och käka middag sedan vidare på fest. Hoppas kvällen blir bra , men de tror jag nog!
puss

godnatt

nu är ja hos julia på ekerö. Idag har vi åkt runt i kungenskurva med hennes pappa å syrra och letat efter högtalare i alla butiken man kan tänka dig. Sedan hitta hon ett par.. då åkte vi hem och åt mat sen chips sen popcorn( ja som skulle banta lite till nyår så ja e fin i min klänning) iallafall sen kolla vi på en skräckis som va jätte konstig och slutade skit.. Men nu ska vi sova för det är en dag i morgon också. Får se vad vi hittar på då, jullan vill till stan och ja måste självklart följa med, hatar att åka till stan nu för tiden. aja nu vill bebisen sova , måste släcka ner datorn.
pösspöss





gammal bild, från 2008..

ekerö

idag ska ja till bästavän julia på ekerö och är där några dagar. får se när ja kommer hem och (hoppas) hon följer med mig hem då. men ni får ha det så bra i botkyrka... hahha!
puss


-


en svart dag

det e sjukt mörkt ute redan och klockan e inte äns fem än.
Men ikväll ska jag vara med katta, men finns ingeting att göra på en onsdag ju.. vi vill åka rolle( rullskridskor )  men det är liiiiite för mycket snö ute. Vill ha sommar kvällar, sitta på baksidan och grilla, dricka vin, hoppa studsmatta och allt det där mysiga. Men nu på vintern kan man inte äns gå ut utan att typ dö av kyla. någon som kan komma på ngt kul att göra en vinter kväll förutom att åka pulka och festa och ha myskväll hemma?!?!?!
puss

onsdag

min onsdag började med att ja och agnes vakna runt ett. sen drog hon till skärholmen och nu sitter jag och broshan och dunkar timbuktu och lagar mat haha. Idag ska ja vara med min älskling katta , vet inte vad vi ska göra . Men har bestämmt att det bara ska vara vi två eftersom det var sjukt länge sen.
men skriver mer sen för nu håller maten på koka över. Pussss


03.45

det var super mys hos sabina, spelade några spel och snackade en massa, sedan blev ja å jennifer upphämtade av agnes och hennes två killkompisar och åkte till tullinge till en kompis. Kollade på the town för andra gånger, men den e super bra! sedan tog vi natt bussen hem till mig jag och agnes. Nu ligger vi i min mysiga säng och hon läser min horoskop bok om lejon, eftersom hon också är ett lejon!
Kvällen har gått sjukt fooort, klockan är redan fyra snart och känns inte alls som det. Känns som klockan är ett typ, inte bra..
Men i morgon ska ja bara ta det lungt, får se vad ja och agnes hittar på..
Men ska sova nu, eller kanske kolla på en film om ja har någon bra på datorn.
Pussii


mot sabina

Ikväll blir det myskväll hos min vän sabbe med jennifer och elin . Vi ska spela spel kolla skräckfilm och prata en massa skit. Det va länge sen ja umgicks med min vän sabina. Hon e världens gulligaste tjej, och också en av mina nära vänner. Love you and miss you!


party people

lite som hänt under lovet!





Dansar med agnes


jessy å kidi



ja å steffe :)





jag å rima


body shooot




sötaste agnes

dag 6

min dag..
ja min dag har inte alls vart så spännande , har bara vart hemma och pysslat. men ska väl göra något ikväll iallfall, inte ligga hemma hela dagen som igår.. hehe
puss

min vän

ja älskar dig av hela mitt hjärta. Min bästavän min syster min katta föralltid. Sommaren 2010 var den bästa någonsin med dig. Fasst vi umgås olika mkt i periodet så kommer du alltid vara min bästavän. Älskar dig


tjulullulululul

Glad tjej! mycket happy just nu eftersom ja fått igång miiin iphone och det va fan inte det lättaste. skulle klippa mitt kort först som ett mikrokort för ja inte orkade vänta på mitt rikitga kort, men såklart så gick det åt helvette. Så tog jontes gamla abonemangkort ( abonemanget ja ska få) så fick mamma klippa det och det giiiick, sen fixa allt på itunes och skit så nu e det klart.. men de är bara det att mitt rikitga kort och mitt riktiga nummer kommer på poster om 1-3 dagar då tas mitt abonemang bort från jontes kort som ja andvänder nu.. aa det är krångligt men de funkar iaf !
Idag har ja inte gjort mkt alls förutom att fixa mobben, men ikväll ska ja träffa min saknade sabina. Men får ju inte tag i ngn för att ja inte har ngt nummer på mobilen .
hoppas ni hare bra pussssss


seeegt

söndagar är alltid segare än segast. fast ja kan inte räka det som söndag eftersom det är jullov och ja jobbar inte så det skulle lika gjärna kunna vara fredag för mig. Idag har ja bara legat i min säng heeeela dagen. inte gjort ett skit. men vissa dagar är så, men det e inte så kul. känns så bortkastat med dagar.
Men ja längtar tills i morgon då vi ska till skärholmen och fixa så ja kan andvända min jävla iphone snart, e sjukt sugen.

dag 05

vad är kärlek
kärlek för mig är lycka. Det viktigaste i ett förhållande är att man ska vara glad och lycklig varje gång man träffar eller pratar med personen. Man ska känna att honom skulle ja inte byta ut för någonting i hela världen. Att han bara är min och att man ska kunna lita på personen till hundra procent. Det är viktigt i alla förhållanden, men i just mitt så är det viktigt att det inte blir tråkigt, det måste hända mycket saker och man måste hitta på mkt roliga saker tillsammans. Visst men kan ha en eller två hemma kvällar i veckan , men det får inte bli samma saker som vi gör tillsammans hela tiden. Sen är det också bra att ha en kille som alltid ställer upp och skyddar en. tex att han ska kunna hämta mig vart som helst och när som helst, alltid kunna prata med mig, alltid kunna träffa mig, skydda mig om det skulle vara så att något händer. jag tycker inte utseende är det viktigaste, men han kan inte se ut precis hur som helst. Det är också bra om han har ett jobb, en bil och något intresse, som tex fotboll,åka skidor, hockey mm. Han ska vara snäll mot mina vänner och jag ska kunna vara stolt över den jag älskar.
Det finns så mkt mer , men det här e lite kort vad kärlek betyder är för mig.
puss

söndag

hej hej hej. Har inte vart så mycket bloggande för mig på ett tag eftersom att mina senaste dagar har bestått av att ligga bakis hela dagarna sen dra ut å festa vidare på kvällen. Festat fyra dagar på lovet, och det blrja för fem dagar sen.. Haha visst är jag bra.. Men Idag blire nog inge fest tror ja inte. Men vill inte heller bara ligga hemma´, vill shoppa! men fick inga pengar i julklapp så ja är pankrutt. Men ska till skärholmen i  morgon och fixa mikrokort och datatraffik och skit till iphonen. Måste den vara så himmla avancerad att starta igång. Man borde bara kunna sätta in simkortet sen är allt klart. Men ja hoppas jag får igång allt i morgon med mobilen. Längtar så sjukt mkt tills ja får andvända den..


hitta ingen fin bild på mig som ja tog igår så de blev den här... men igår så andvände ja allt ja fick i julklapp typ.. Dush/bad olja, krämer, mina fina rosa underkläder, fluff tofflor, morgonrock, hårfön, grustång.
Resultatet blev väldigt fint.. igår kom agnes till mig för ja var ensam, va hos mig ett litet tag innan vi drog till jeppe och danne och körde lite kortspel , sedan drog vi till einar och festa lite sedan blev det taxi hem till mig runt 3.

puss

julafton

tycker kalle anka är såå överskattat så jag sitter vid datorn med min lillemisse och väntar på maten. Är utsvulten. puss


julaftons morgon


GODJUL

nu e det morgon jul hos pappa i sumpan. har precis öppnat alla pressenter. och ja fick det jag önska mig meeest. en Iphone ! yes. Men det dåligaste är att man måste hålla på att instalera massa skit så kommer nog inte kunna andvända den på minst två veckor känns det som.. det suger ju. vill andvända den nu!. sen fick jag ett sanning och konka spel som jag hade önskat mig och lite småsaker . Om ca två timmar ska vi åka till mamma och fira jul med hela släkten där.
Peace <3



gammalt

jag pappa och jonathan satt och kolla på massa gammla bilder från dator.. höll på dö av garv, shit hur man såg ut för 3-4 år sen. Det var precis innan ja blev fjortis. oragne hår och jätte mycket snee lugg och kortkort. Pinsamt att kolla på vissa bilder / vidiosar. menmen, man ska inte skämas för den man var.



aik match med pappa


corsica( eller hur det stavas) 07

skärgården 07 med malin



corsica med pappa och bror

bara för jag är mycket mycket snyggare än dig


ingeting

just nu gör jag inget.. absolut ingeting. Skulle hämta jul sakerna men ingen orkar följa med mig på vinden och ja vågar och hittar inte om ja går själv. Så blir väl datorn heeela kvällen, eller så får man gå och lägga sig snart. är jätte fest sugen :(



förblick

de här ska jag ha på mig på nyår....


framifrån


fulbild! bakifrån..




fint , fult?

-


23 dec

i morgon är det julafton, men känns verkligen inte som det. Känns som om det är 1 dec typ, vet inte varför för jag brukar alltid ha mycket julkänsla precis innan jul. Men nu känns det inte ett dugg. Men det kanske är för att när man var lite så var man så ivrig och ränkade datrum innan det var julafton. Det var liksom bästa dagen på hela året. inte nu.. Nu känns det typ ba ge mig en mobil och pengar sen e det klart. Det är trist för jag kommer verkligen ihåg hur mycket jag älskade julen för typ fem år sen. Men nu hinner jag inte babla så mkt mer , pappa kommer när som helst och måste lägga på lite makeup och fixa håret.
Hoppas ni fortfarande har kvar julkänslan iallafall.. Puss



tröjan med kjol på fick jag av söta johanne (hanne) :)

dag 4

idag har jag inte hunnit äta så mycket, för ja vakna ganska sent och sen har jag vart och tränat. Men har ätit två mackor på hela dagen, och ska väl äta lunch snart eller så blire en frukt till lunch och sen en stor middag :)

sovdax

nu ska jag sätta på en film och sova lite. Ligger i sängen med min sötnos och myyyyser. love you mjau. Imorgon blir det träning igen med malin liven, vi ska träna hela jullovet tillsammans, får se hur det går.. Men sen ska jag hem och färga mitt hår för det hann jag inte idag. Sen kommer dadi och hämtar mig och broshan kl fyra och då blire julpyssel hos pappa tills dagen efter för då äre juuuul.
Min önskelista iår är ...

- Iphone4
- Krustång
- bra högtalare till datorn
- smycken, piercingar
- tatuering med mami
- kläder
- pengar
- väskor
- underkläder
- hårfön
- en pojkvän....



träna

nu ska ja skynda mig för snart kommer malin och hämtar upp mig och då blire träning och solning i solbo. puss


hola

hejsan allesammans. Hoppas det är bra med er. Själv mår ja väl helt okej, lite trött bara, sitter i sängen och äter rostingar med sylt och oboj och äppelbitar (mums) . Snart ska jag klä på mig så ska jag och MalinLiven åka och träna och sola på gymet, det ska bli skönt. Behöver verkligen gå ner några kg till min nyårsklänning. Men först ska jag ta en latte och cigg. Skriver mera sen. Puss på er


dag 3

mina föreldrar... Hm, mina föreldrar skilde sig när jag var ca 2 år. sedan flytta dom ihop igen när jag var 6 och då bodde vi i gustavsberg och jag fick en lillebror. Sen flytta mamma tillbaka till tumba och pappa flytta till solna. Sedan har dom vart skilda sen dess. Just nu bor min pappa i sundbyberg och heter peter. Mamma bor i salem och heter simona. Mina förldrar har alltid varit väldigt olika, saffsat om allt man kan tänka sig, så det var bara skönt att dom skilde sig. Men då börja problemet om vem som skulle ha mig och min lillebror och det pågick i flera år innan domstolen fick bestämma att vi skulle bo hos mamma mera.
Men i dagsläget så är min lillebror varrananvecka hos mamma och varranan vecka  hos pappa medans jag åker lite hur jag vill.

Men jag älskar båda mina föreldrar lika mycket, fasst jag och mamma har mycket bättre kontakt. Vi kan nästan prata om allt, hon är som en bästavän men fortfarande som en mamma. Vi är  otroligt lika , vi skrattar åt samma saker och kan prata om samma saker och tänker ibland om samma saker. Du är inte bara som en mamma för mig, utan för alla mina närmaste vänner också. Kommer alltid älska dig mami

Pappa är inte lika lika som mig, men vi har det alltid kul tillsammans. Du kämpar verkligen för jag och min bror ska få det bra. Vi har alltid åka på de flesta resorna tillsammans och haft det bäst. Fast du inte vet så mycket om mig och min fridtid(fast du tror dig veta allt) så kommer jag alltid älska dig papi




mamma och lillebror




pappa

är med....


dag 2

min största kärlek.... de e inge namn ja nämner här, för privat. Men mina vänner vet exakt vem jag menar.. Det är mer olycklig kärlek. Men efter honom så måste jag nog säga zäta, han var jag tillsammans med längst och det var 3,5 månad. hahah, det är inte mitt fel att mina förhållanden blir korta, det är killarnas fel. Men fast vi inte hade det så bra i slutet så kommer jag alltid tycka om dig.  vi hade det super bra i början iallafall, och vi har gjort mycket saker tillsammans.

vinter

för mycket snö, orkar inte gå någonstans så latar mig inne vid datorn, fast egentligen måste ja göra samhälls läxan!...


om mig själv..

hm, vad ska jag berätta om mig? ja jag heter michelle iderborn dorch och är 17 år. Bor i salem med mamma och sumpan med pappa. Jag går i tullinge gymnasium och pluggar omvårnad ja vill jobba med något som har med människor att göra. Tror det kommer olika jobb när ja blir stor men om ja orkar fortsätta plugga länge efter gymnasiumet så blir det nog psykolog. Jag är en öppen och djup person, folk brukar kunna öppna sig för mig och kommer till mig och pratar om jobbiga saker. Jag är också en väldigt oblyg person som  tänka på andra för mycket ibland utan att tänka på vad som e bäst för mig.

Jag älskar mina vänner och min familj mest av allt. På min fridtid går jag i skolan och tränar och är med mina vänner. Ja älskar också att dansa, har gjort det i delvis hela mitt liv, ja har blandannat dansat på fryshuset folketshus och sommardanser och vart danslärare en kort period, men längst dansa jag på albyfejm där ja börja när ja var tio år och gick där tills jag var 12, sedan börja jag igen när ja var 15 och gick tills ja blev 17. sedan bytte vi lärare så då blev det inge mer dans där för mig, som ja tycker är väldigt synd eftersom ja tyckte så mycket om mina söta danspartners . 
 de jag  hatar mest är falska människor, äckligt väder och för stressiga perioder av skolan och bakis dagar.

det var lite om mig, kommer inte på så mycket mera :)


like the way it hurts

hejhej! idag är en trist dag känner ja, men ska försöka komma iväg och träna när mamma kommer hem, har inte tränat på två veckor nu.. inte bra.
men tänkte Börja med den första redan nu

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min största kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


en söndag igen...

ush jag hatar mest med söndag är att ja alltid e sliten, har plugg att göra, bara ligger i sängen hela dagen och så finns det massa mer. men från fredag till  lördags sov min vän malin här , vi firade min mamma som fyllde 38 i går och sedan drog vi till jeppe och danne i tumba. sedan vidare till max möllerström sen drog ja hem runt 3. 
Min helg har varit helt okej.. två dagar kvar i skolan innan jag får lov. jag vet alla har fått lov redan, men tullinge gymnasium e lite speciell... men nu ska ja kolla på en film, lägger upp bilder när malin fört över dom från kameran ! pussii

freeedag

nu fixar ja mig med min carro. ikväll blire party med mina älsklings tjejer! ses i dimman!

godmorgon

nu har ja precis vaknat och är ledig idag! sköönt, men ska ta en god frukost och ett bad nu. skriver mer sen..



nattinatti

nu orkar ja inte vara vaken längre, har engen skola i morgon så det e skit skönt. men ska egentligen en redovisning i morgon på studiepasset i svenska och då blir det bara för Mimmi och Cissi , men känner ingen ork och inget måste av att göra det, kommer säkert ångra mig om ja inte går dit, men de får ja ta.. Ska iallafall julhandla med broshan i morgon när han slutat skolan, blir väl att åka till tumba bara för ja orkar inte åka långt.. Men nu håller ögonen på att slockna , vi höres i morgoon . pussi


-




sometimes you have to forget what you want , to remember what you deserve.


hos dadi

nu har ja precis kommit till dadi men ska gå och köpa lite julsaker till granen nu.. skriver mer seeeen puss


music

michelle topp 10



1.
2.


3.


4.




5.

6.


7.

8.


9.




10.

lite michelle


tyyypiskt

ja som trodde all stress med skolan och allt var typ slut nu.., men nej självklart så ska vi få tre läxor idag och 3 igår.. snälla kan de bara ta slut. hata skolan!
Men idag har ja iallafall vart med carrish, och vi å mami åkte till kungenskurva och skulle handla en julklapp till min lillebror , sen gick vi runt och kolla ett tag också och nu e ja hemma och måste göra klart min bokrecension sen måste ja göra samhälle sedan svenska sedan omvårnad och engelska och kolla Paradise som börjar om några min.. !!
puss

inget internet

inte haft något internet på några dagar, därför ja inte kunnat blogga alls. Men ja har väl inte gjort så mkt. i fredags så festa ja med katta jennifer och jessica och i lördags hade ja bara en hemma kväll och i söndags sola ja med jennifer...



en bild från i fredags när ja å jennifer gjorde oss fina in för kvällen :)

Måndag

Just nu är jag med kidi och vi ska snart göra middag, sallad som det alltid blir när man e med nyttiga katta :)
De ända ja längtar efter nu är looooov, en vecka och en dag kvar bara.. Egentligen skulle ja kunna skolka heela veckan för har inget kvar att göra typ.


ut i backen

efter jag malin carro och agnes vart i skärholmen och shoppat en massa så bestämmde ja och agnes oss för att åka (snoraser) eller hur det stavas... så det blev dödsbacken med jeppe för latmaskarna malin carro orkade inte ! men de var iaf kul. och ja å agnes råka åka på värsta hoppet längst ner i backen så flög åt helvette och landa på huvudet, så har en jätte ond buuula nu, men sånt får man stå ut med när man har kul! :)



lååtar


dalarbilderna vinter 2010





fredagen-söndagen


home again

resan har vart rolig, men kändes som den va dubbelt så kort än förra gången. men det kanske bara var för att vi kom fram 1 på natten i fredags. men de kommer säkert upp en massa bilder sen så lägger upp dom då. själv tog ja typ inga bilder alls.

Man kan ju inte säga att ja inte fick flashbacks när ja gick in i "mitt rum"och när ja satt utanför fönstret där ja ramla sist.. fyfan asså!


PUSSS

byebye stockholm

om ca 1,5 timme åker vi, vet de är lite sent men så svårt att bestämma med alla när vi e så många, för den ena ska på middag, den andra väntar på sin mamma , och ditan och dattan. så vi åker runt sju, dom andra runt 10 .
Hoppas det blir en riktig kul resa, behöver någon nytt och spännande.
Men ska packa klart allt nu, skriver mer när ja kommer hem om ja inte loggar in på datan som finns där som vi såg sista dagen sist. haha.
puss


without you


Back to Dalarna

memories that will always remain



sant

jag är inte världens finaste, ja är inte bäst på allt, ja gör många misstag,ja har alltid otur i kärlek , jag har inte världens finaste kropp, ja har inte alla mvg i skolan, ja är inte rik, ja har inte alla grejer som ja önskar ja hade, ja har mycket som saknas i mitt liv. Men det som alltid får mig att känna mig bäst och ha allt de där är  mina underbara vänner och min familj. utan er skulle ja va fattig på allt, ni är det som får mig vilja gå upp på morgonen och lägga mig på kvällen, de som får mig vilja fortsätta när allt är skit. ja älskar er så jävla mycket




DALARNA

Min vän katarina ringde mig nyss när ja å carro låg i solariumet och sa att vi ska till dalarna i helgen. Lite kallt kanske, men sist va de inte heller varmt bara regn men de va ändå super kul. Så hoppas de här blir lyckat!

Förra gången vi åkte,---

katta : men skit i vilka killar som följer, vi tjejer ska ha kul!..

De hände inte sist för mig å katta.
Den här gången...

Katta: skit i vilka killar som följer, vi tejjer ska ha kul..
'
kolla om man kan lita på hennes ord den här gången då..hahahhaha


RSS 2.0