Fika i stan

Jag och Julia åkte till stan och mötte upp dom andra tjejerna från Ekerö och tog en fika. De va super trevligt, något borde hända oftare. Träffar dom aldrig längre. De är så tråkigt för dom är verkligen supa fina tjejer!:)

Och sen kom de fram att några av dom också ska på silja galaxy på onsdag. Fan va kul! Längtar som satan.

Men nu blir de hem, egentligen är ja jätte taggad på festa men eftersom typ jobbar imorgon så blir de hem och glo på Oc. Men då blir man bara mer taggad tills onsdag!
Hejdå puss


hos julliish


Fredags

Amy Winehouse skulle ja likna.. Likt?

 

 

 

 


Mot julia

Ibland vill ja bara bort från allt,ibland känns allt meningslöst, ibland känns de som att de inte finns en jävel att prata me som bryr sig....
De är då ja har min bästavän på Ekerö, som alltid lyssnar och förstår,


Halloween i skolan

Idag är de halloween i skolan och bästa utklädda klassen vinner ett poäng till utspringet! Heja Op09


Godnatt


Igår

Igår va jag hos mormor. Vi åt middag och hon sydde in mina jeans. Super trevligt. SEn fick ja låna lite Gammla emo kläder av min morbror som
Ja tänkte ha på halloween.

Idag va de skolan SEn direkt till gymet och sedan hämta min bror i Tumba som har vart hos sin pappa i en hel vecka nu. Saknat dig brorsan.
Nu ska jag hoppa in i dushen sen blir se middag och efter de blir de true talent och sol fest och oroliga föreldrar!!
Puss


söndag och ingen ångest

hejhej! Idag är det söndag och jag är icke bakis eftersom jag bara var hemma igår och softade framför tvn.. Det va jätte sköönt eftersom jag var ensam hemma. Ja är lite som en ensamvarg ibland, älskar att bara vara för mig själv och inte ha någon annan i närheten.

Idag vet ja inte vad ja ska göra, har lust att gå på bio. men måste egentligen plugga! ooh.. dess jävla plugg. men på fredag är det äntligen LOV. fan va ja ska njuta på lovet och ta vara på varenda sekund.

Men nu ska ja väll hoppa in i dushen. puss



saknar dig kusin, och grattis till din son.

Bakis

Hejs!
De senaste gångerna jag har druckit så blir jag alltid så seeg dagen efter. Har legat i min säng hela dagen och glott på Oc. Försöker att gilla den serien, eftersom alla typ älskar den. Den verkar väl helt ok, men har bara sätt fyra avsnitt än så länge.

Men nu ska jag dra mig upp ur sängen för middag. Puss hej



Igår..


-

Skulle göra vad som helst just nu för en utomlands resa. Vart som helst där det är varmt och finns många snygga killar och praty. Gud ge mig bara 15 000 så ja får dra ifrån de här piss vädret och piss skolan och piss hålan



skolan

Nu sitter jag i data salen med jenna och carro och pluggar. Håller på om Aspberger syndrom. Sen är det bara två lektioner kvar innan vi slutar. Då blir det att åka hem och fortsätta plugga inför provet i sjukvård imorgon... Igår hade vi gäster hemma eftersom min bror fyllde 13 år. Det var jätte trevligt och han fick en massa pressenter som , pengar, gitarr, massa kläder osv. Men nu måste ja dra m ig ifrån bloggen och börja plugga vidare. Pusspuss

Varmvattnet va borta, tvivel att dusha isisisis kallt vatten

Kom precis hem från jessy, blev att jag sov där i natt. Sen när ja kom hem så har de stängt av varmvattnet . Så fick stå och paina mig igenom is vatten. Känns som man dusha i Uppsala dusharna igen. Puss


Skolan å fredag

Sitter i skolan . Vi har precis dansat på pedagogisk ledarskap. de va någon ny dans men det var kul ! Idag är det fredag. Woho! Får se vad som händer ikväll. Puss


Bilder från fredags

Glömt lägga ut lite bilder från tbs i fredags. Puss


Pretty Little liars


Skärholmen

Direkt efter skolan idag så åkte jag carro och Alex på ett ärende i Skärholmen. Hitta precis det vi letade efter plus att jag fick med mig två söta saker till.
Puss


Godnatt

Nu ska jag och min kära kisse sova . Ska upp tidigt i morn puss


-

why are the always the same? all i wants is a real person.

hos pappppp

heej!
Är hos pappa idag. Jätte trevligt. Vi har precis ätit mat. blev avocado med skagen till förätt, och kyckling tikamasala till huvudrätt. Och nu sitter jag och äter nötter framför tv och datorn och väntar på att true talant ska börja!

Imorgon är det redan torsdag igen. gud veckorna bara springer fram.
Ihelgen ska vi fira min kära vän Jenna som fyller 18 år grattis !!


blivit svartis igen.



förra hårfärgen








Nuu

seegt seg segt segast

HEJ!
idag hade jag planer att dra in till stan, men då kan ingen följa med. typ första gången jag vill och kan och då kan ingen. Så nu sitter jag här hemma och dör, har precis käkat middag.
och juste, igår var jag på fest, men helt nykter! fan vad duktig jag känner mig. heeelt nyckter och sen var de upp tidigt imorse och åka och storhandla med mamma och bror, jätte musigt!

Men nu ska ja iallafall slita mig ifrån datorn. Ha d bäst!puss





har föresten fixat mitt hår idag. färgar och lagt in hårförlägning...

RSS 2.0