kulan

Först kom katta till mig och gjorde mig lite sällskap sen drog Jag och katarina  till kulan och träffa martin stener och dom satt och prata fulleminnen sen igår, haha skit kul att höra om. sen kom Sudden ( som också var skit bakis) och satt och snacka ett tag. Satt där ungefär en timme, sen skulle dom till ralle så jag fick sällskap hem :)
Men nu är klockan alldeles för mycket för mig som jobbar...
godnatt


Kan inte sluta garva åt mig själv!

haha har glömt att berätta att jag ramla ner från en brandstege eller va det heter när vi var i dalarna. Jag och Jennifer skulle jaga Kim och han sprang ut där, och KLANT som jag är så ser jag inte hålet som är där. Så faller runt 5-6 meter och kommer inte ihåg någonting, vaknar av att jag ligger uppe i min säng i rummet. Då har tydligen Alex bärt upp mig. och när alla börjar ringa ambulanser blir jag tydligen skit sur och står och skriker att jag inte vill åka någonstans och säger att vi ska fortsätta festaa! Men sen tvingar dom mig och malin följer med, åker ca en timme till mora. får massa sprutor och gas genom näsan och sy i huvudet och vette fan . haha jag och malin fick spändera natten där , i en säng mitt i gånger och tror ni inte att dom tänder lamporna över oss kl nio på morgonen. Vi sov från halv sju på morgonen till nio. Sen ringde vi alla i dalarna också fick Kim komma och hämta oss. Sen när vi kom tillbaka fortsatte vi festa! haha

Men mina blåmärken börjar gå bort, här e två utan dom.. haha


uttråkad

Är så himlans uttråkad, känns som om jag bara hinner hem och måste gå och lägga mig för att gå upp skit tidigt igen för att jobba, medans folk ringer på kvällarna och nätter och ba kom hit på fest och då kan ja jag ju inte för måste upp och jobba. Är verkligen sugen på att hitta på något riktigt kul! Men får stå ut till helgen , då jävlar.!




En bild från skärgården sommar 08. Fyfan vad kul vi hade!!! Saknar dig jätte mycket Julia. Hann inte träffa dig innan du åkte till Malta men vi måste ses när du kommer hem. Love you






sällskap

när jag låg och sola på stutsmattan kom söta desirè förbi och vi satt och snacka lite skit och tog massa bilder från hennes nya systemkamera , skit fina bilder. något jag verkligen skulle behöva kanske kan önska mig de när ja fyller år , för det är ju inte så lång tid kvar. men behöver så mycket och har redan en digitalkamera så det är väl inte prio nummer ett.


Lust

Jag har bara lust att lägga upp den här coola bilden som vi tog kort på i göteborg förra sommaren!


28 grader

Idag har jag jobbat ända till kl tre. och det kändes jävligt sugigt eftersom det var sånt kanon väder ute! Men sen när ja kom hem gick jag dirket och satt på mig bikinin och la mig på stutsmattan och somna, de är så häärligt. Vaknade nyss av att min magekurra så ska upp och kolla vad mamma gör för gott, luktar väldigt mumsigt. Men nu kom jag på att ja glömde min mobil ute, oups! måste hämta den sen bloggar jag lite senare idag/ikväll.
pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


lika?

Min bästavän katarina tycker jag är lik megan fox. som jag tycker var en mycket snäll komplimang! men är jag verkligen de?...


grillat

kom precis hem från att vart och grillat hos marko , det var skiiiit goott! Nu väntar jag på Dessie som ska komma och bjuda på en cigg och eftersom man e ensam hemma så kan vi sitta på altanen och snacka lite skit, men blir inte för sent för vi ska ju upp och jobba i morgon :(


i love the sun

Somnade på stutsmattan i typ en timme, och klart ja brände mig, min kropp är inte riktigt van vid solen än... Aja bränna fick jag iaf ;)


solig dag

Idag har ja jobbat hela dagen ush! och just nu känns det som om vi bara får massa skäll hela tiden, orkar inte vara där länge.. men kämpa michelle ! bara den här veckan kvar sen är det OVER!
Aja jag håller på att prata med katta nu om ihelgen, för igentligen skulle vi tälta men eftersom det är countryfestivalen i helgen så kunde ingen . så vi bestämde oss för att dra dit istället. Fyfan vad kul vi kommer ha om allt går enligt planerna.. men nu ska ja ut och sola och bli "brun"



Tallsammans med dig är allt bäst


puss godnatt

Nu har ja precis kommit hem. va ute ett tag med katarina paulina och mickis och bara snackade och fixade cigg. Dom drog vidare till krysset men eftersom jag jobbar så var ja tvungen att rulla hem . Önskar någon kunde sova med mig inatt. men fuck it. puss










Ta mig tillbaka!! spanien den 11. längtar


lista

Namn: Michelle rinnie elisabeth iderborn dorch
Piercingar: fem i öronen naveln och tungan
Tatueringar: nej men ska göra en om två veckor i spanien
Längd: ca 161
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: brunette men ska göra hårförlägning och slingra ljust
Är du kär i någon: nej det var länge sen
Önskar du att du bodde någon annanstans: en stor villa med slavar haha. och massa sommarhus i varje land
Röker du: ja tyvär.. 
Vilket shampoo använder du: det som luktar godast.
Vilken parfym använder du: många men älskar paris parfymen.
Vad är du rädd för: att förlora någon jag tycker om
Gillar du att tvätta: hatar allt som har med städa och tvätta att göra
Gillar du Berg-och-Dalbana: nej jag älskar

cocaline

jag älskar den här tjejer sjukt mycket. En tjej som ligger mycket nära hjärtat



min midsommarafton

några bilder från midsommar hemma hos stoffe




lördagen

igår gick jag och mötte katta elli och carro för vi skulle hem till smithen. Vi gick runt lite och virra lite för vi inte hitta men sen kom vi fram. där var också ralle kjell hampus anki jennifer felicia bonden och några till. Vi stannade där ett tag sedan drog vi vidare till tumba och va med doffe nicklas sebbe och några.. lite bilder från gårdagen( tyvär så har ja tagigt med min mobil kamera som inte e den bästa! )


midsommar middag

Idag ska vi ha midsommar middag hos oss. Det ska bli massor med good mat som , sill,lax köttbullar , köttfärspaj och självklart michelles egna jordgubbstårta. Det kommer verkligen bli smaskiiigt. Vet inte vilka eller hur många gäster vi ska få. men som ja förstått det så är mamma ganska bakis idag så blir nog inte så mycket folk. kanske hennes kille och hans familj och kanske grannen, vi får se.
Nu väntar jag bara på sega katta som ska lägga in bilderna från igår, har massvis . Men just nu orkar hon inte.. så får hoppas dom kommer upp idag, annars är hon segast o världen ! haha.







en bild när vi firar kattas födelse dag i tano. alla tjejer och som vanligt raggat upp några "snygga" killar. haha puss på er


midsommarafton

min midsommar spänderade jag hemma hos stoffe med massa sköna männsikor. Vi körde lite spel och hade trevligt. Runt halv två tiden drog jag hem för jag var ensam hemma. Katta skulle sova hos mig men blev inte så, hon stannade kvar där och sov där. Bilder från igår kommer när katta har kommit hem och laddat upp dom :)
puss

30 saker du inte viste om mig

1. Jag är världens klantärsel

2. Jag gick ut med tre Ig

3. Jag söker alltid seiöst förhållanden, men man måste ju testa alla killar först.

4. jag har lätt att gilla men också lätt att glömma

5. När ja sitter hemma och är deppig så lyssnar jag på deppig musik så jag blir änu deppigare

6. Älskar att hitta nya umgänges kretsar

7. jag och mamma är som bästavänner!

8. Jag hade ingen bra uppväxt mellan mina föreldrar

9. Min första fylla kom i tidningen

10. Jag föredrar jämnlånga killar

11. Gillar killar som e lite svåra, attityd och har bil

12. Jag älskar tatueringar och piercingar

13. Jag har aldrig älskat en kille på riktigt

14. Jag har flyttat mer än 10 gånger

15. När ja skaffar bäsavänner så håller ja dom i flera år

16. Jag hatar att bråka

17. Jag älskar mat, godis och läsk

18. När en kille har dissat mig så tror jag att det är för att jag är för tjock så jag börjar träna skit mycket.

19.  Jag är en periodare i träning

20.  Jag har världens snyggaste föreldrar enligt mig och andra

21. När ja väl fastnad för en bok kan ja sitta och läsa i timmar

22. När jag är ledsen eller deppig så festar jag hela tiden och försöker hitta ny kille så ja kan glömma den gamla

23. Jag hatar kaxiga tjejgäng

24. Jag älskar väskor och har nog mer än 20st

25. Jag hatar att gå i klackskor

26. Jag sover helldre ensam än med kompisar

27. Jag har sökt en seriös och bra kille ända sen ja kunde gå

28. Jag blir svart när jag är utomlands

29. Jag har aldrig vart riktigt smal

30. Jag har dansat i storsett hela mitt liv


MIDSOMMAR

skönt fick sluta tidigare idag. har precis kommit hem från jobbet och ska upp och dusha nu, men kommer inte ifrån data hahah. Sen ska Katta komma hit och vi ska äta tror ja sen blire av och träffa linda H och stoffe och några sen får vi se va vi gör. vet så mycket ikväll, de är so nice ! hörs senare!




tumba

Jag och katta skulle ju på någon grej hos sebbe, men när ja kommer till tumba så säger katta att det inte blev av, så vi stannar i tumba och kollar om någon kan köpa cigg, men nixen. Så möter vi på Shkurta och Ellan och är med dom, följer med Shkurta som skulle äta pizza och satt och snacka om allt och inget. Nu är jag hemma igen och måste sova snart, en jobb dag i morgon också, ush.. längar tills ja fått alla mina pengar och allt jobb är over!.
puss godnatt

skärpning michelle

Det värsta med mitt sommarjobb är att vi bakar hela tiden.! vet inte hur mycket vi bakat bara på två veckor, sockerkaka,tigerkaka,kladdkaka,muffins,kockosbollar och tårta. Sen är ja som jag är att jag måste slicka skålen och smaka hela tiden sen går ja och små äter hela tiden. ush, lovar att ja gått upp flera kg på bara två veckor..

bakade tårtor idag..




     min tårta                                       Lindas tårta                               Desires tårta 
   

Vissa har det bra

Måste bara säga att jag är så JÄVLA avensjuk på för de första på jennifer som just nu är i USA. sen Anna andersson som åkte till Grekland med tjej kompisar, fyfan vad nice. Vill också till värmen och bli brun, dricka och äta gott. Själv sitter man i sitt gammla salem och jobbar en vecka till, vill inte äns tänka tanken...



    min underbara jennifer som just nu befinner sig i usa

 Min underbara Anna som just nu befinner sig i grekland

Solig dag

Nu har jag precis slutat jobbet . riktigt skönt! och jobbat över en halvtimma så ja får gå kl två i morgon istället för halv tre. så om ett tag ska man träffa mina katalina sen ska vi hälsa på sebbe som skulle ha något roligt. Eftersom jag jobbar i morgon med och börjar kl 8 så blir det inte så sent för mig och lika så katta. Men nu ska ja upp och byta kläder och fixa mig lite, är helt RUTTEN!

 Och imorgon mina vänner så är det ju midsommar! fyfan vad ja ska ha kul..Längtar redan.




Kataliinasliiina idag

Idag har ja vart med min bejbiii katarina ageno. Hon är bästbästbäst!l

min stuttsis med kattis





ja och katta steker i solen





solar

Idag har ja jobbat sen träffa ja katta. nu ska vi sola. hejdå


sommarbilder

tack sofia för du visa hur man ladda upp bilder , hade totalt glömt, sen var de ngt fel också..



Festar med min älskling julia och hennes kompisar alexandra ida jonathan mm..





köpt en stor studsmatta på tomten som ja och min bebii carro hoppade lite på




Fira fabians studen!




Va i dalarna förra helgen, skit kul. med alla TJEJER och några killar på köpet



mina favorit tjejer, caroline katarina och linda


Michelle: alla upp med häääänderna, haha kim carro alex katta och jag




skönaste gänget


lite för mkt av det goda, de tror ja ingen kan missa att se på mig, haha. men lite biljard vart det också






 Har firat min älskling katarina också




äta på resturang med tjejorna , grattis katta 16år


 gick också till tanto den kvällen, sjukt kul



senare mot kvällen åkte vi ccaab hem . LYCKAD KVÄLL







Sen har man hunnit tagigt lite poorstar bilder också. haha






BLÅST

var så länge sen ja blogga att ja glömt hur man lägger upp bilder.. kul, får väl fråga ngn som vet ! hahahahah

heeej

Det var ett tag sen man blogga kan man ju säga. senast var sommaren 08, haha två år senare.


Ja har iaf sommarlov nu, eller sommarlov och sommarlov, de kan man inte kalla det än för ja sommarjobbar ju, så det är fortfarande tidiga kvällar och mornar. men ska bara jobba den här veckan och en vecka till. sen får man lite cash och så ska de bli skönt att få 100% ledighet. men lite har ja iaf hunnit med i sommar, här kommer lite sommar minnen bild så här långt..

RSS 2.0