mys


JobbTime

Snart ska ja bege mig till bussen . Det är super härligt väder ute och ja känner mig mycket gladare när solen lyser...
Men det är svårt att hålla tårarna inne när man läser en sån fin text som du skrev, Ja börjar förstå hur mycket du älskar honom, börjar begripa att ni är menade för varandra, att ja bara var en spelpjäs som nu är utslagen, men oavsätt allt som händer som kommer du alltid betyda otroligt mkt för mig, de kommer alltid pirra i min mage när ja ser eller hör ditt namn.. kommer aldrig bli de ja drömt om, och ja tror inte den drömmen du drömde heller kommer hända, men ja går vidare , men du kommer alltid finnas inom mig.. fasst ja vet att aj aldrig kommer få dig, det är något jag får leva med resten av livet..






soova

Idag har vart en riktigt chilldag. Har bara vart hemma och fetta mig med familjen. Kollat på massor med filmer.
Men nu måste jag sova eftersom ja ska upp och jobba imorn, men som skönt är så börjar jag ett.
finns inge mer å skriva just nu. pusspuss



Agnes och Jag i fredags

Hejhopp

Min går kväll spenderades hos jessica , hela kvällen för mig och carro! hahah vi hade väl kul, men inte bästa kvällen om man säger så...
Sov över där och sen kom carros mamma å hämtade oss. ja har bara ätit massor med onytttiga saker sen deess. blev glass hos jessica med kola och choklad sås, sen när ja kom hem så serverades avocado med röra och rostad macka med skagenröra och cola. sen blev de chips och dipp sen godis.. ush va äcklad ja blir nu näär ja tänker efter,! har bokat pass kl 6. får se om ja orkar, huvudet värker ju lite och så...
Sen juste, hos jessica fick ja den där jävla vatten kokaren på foten, eller ja skulle öppnna den och så skvätte det kokande vatten över hela min fot, så har så sjukt ont, och värsta blåsan..ALLTID så klantig och skadar mig!
Bilder från helgen kommer upp sen!









GE MIG SOMMAR NU!

helg

igår spenderades ikvällen hos linda, åkte sedan vidare och mötte katta agnes jennifer och jessica och drog till nypan och festa, lite senare åkte vi taxi till jonte, sen åkte jag och nypan tillbaka till han och sov.
idag har ja inte gjort mkt alls, ja å nyp sov till 2-halv3.. sedan körde han hem mig och ja har dushat, kollat på film och nu har ja precis gjort spagetti och köttfärssås.
Får se vad som händer senare, jennifer vill att ja ska till jessica och kröka för hon e ensam , men får se hur ja gör.. brukar alltid bli fest i vilket fall som helst, så de spelar ingen roll vad ja planerar haha!

bilder från igår kommer upp sen, puss

nattinatti

en riktigt skön kväll. Gick med mamma och jessy till gymmet, och jessica körde någon flowing , något som var helt nytt för mig och henne. de var ganska kul, men väldigt jobbigt! sedan gick vi hem och jag åt en tonfisksallad och drack lite sprite till . mums. och tog en dush, nu tänkte jag kolla på någon film, som varenda kväll.
Ställer klockan på 05.20, tio min senare eftersom Eman kommer och hämtar upp mig, (skönt)

Imorgon är det äntligen FREDAG. Kvällen ska spenderas hos Linda H med tjejmiddag. Kommer bli jätte mysigt, får se om  jag drar vidare senare på någon fest. Men kommer i storsätt spenderas mestadels av kvällen hos henne.
Men nu måste ja stänga av datorn.
PEACE!


torsdag redan...

redan torsdag idag, gud vad veckan gått fort! redan fredag imorn, de betyder helg och det betyder ledighet och fest för min del!
Idag ska jag iaf träna med mamma, skönt att börja med träningen igen!
puss





klädsel idag...

baggyjeans( eller hur de stavas) från disel
vanligt vitt linne från hm
rosa bettyboop kofta från hm



hinner inte mycket

idag gick jag upp runt elva. gjorde mig i ordning och åkte till jobbet, slutade runt 8 tog tåget hem och kom hem runt halv 9. Hann inte göra mycket än att komma in för dörren sen borsta tänderna och gå å kolla på en film och nu ska jag egentligen sova, eftersom ja ska upp halv 6 och jobba.men är inte ett dugg trött och har stog lust att vara ledig i morgon. menmen.. har lust att gå på en prommenad, men de är nog lite sent för det. får väl försöka tving sova.
puss

skärholmencentrum

idag åkte jag och mötte linda efter jobbet och vi drog till skärholmen och mötte upp hennes syrra och shoppa runt lite och åt. Det var super trevlig!
Jag brukar aldrig lägga upp bilder på grejer när ja shoppar, men idag hade jag lust. Här är det jag köpte today..




en långarmad lång tröja, fin med smycken till!






två mössor en vit och en aprikosråsa.
Ett par örhängen från gina
sen tre par i ett ör hängen från newyorker
piercing från någon smyck affär
nagellack från bikbok




kjol från hm





läppglas från bikbok

navel piercing från någon smyckaffär





glitter topp från newyorker

dagen når sitt slut

idag har jag bara tagigt det lungt ändå till kl sex, då gick jag och mamma och skulle testa gymet i salem , där vi skall börja.. Vi började året med ett riktigt tungt pass, bodypump. Helt slut efter träningen, men inte nog med det då gick vi och köpte en massa mat och sen bärde hem allt. Gjorde spagetti och köttfärssås och kolla på galan, där min vän var med och blev nomenerad. Sebastian i filmen sebbe ( saknar dig min vän).
Nu när det är slut så tänkte jag sätta på en rulle och försöka sova, måste gå  upp kl fem imorn och jobba.
Men nu hinner jag inte sitta så mkt mer vid datorn om ja ska få någon sömn alls i natt.
skriver tomorro då jag och Linda H så åka till skärholmen och shoppa, hon ska köpa pressent till stoffe och jag ska handla lite kläder och piercing till mig.
Pussis





mycket gammla bilder... saknar den tiden



miss that

saknar glädjen, saknar hela gemenskapen, saknar spänningen innan man ska ut på scen, saknar vår fantasi, saknar alla jobbiga timmar som vi fick vänta för att de var vår tur, saknar alla ciggaretter vi rökte, saknar alla busiga saker vi gjorde, saknar att känna sig fri, saknar den dunkande musiken, saknar att bara kunna släppa allt och köra gärnet, och såklart så saknar jag ju er... Albyfejm!














vi och bounce

ledig


min helg

hela helgen har jag jobbat,men ändå hunnit med massa annat. I fredags var jag iofs ledig och då var det middag med tjejerna hos katarina. När de drog vidare gick jag och carro hem till mig och sov för vi skulle upp fem och jobba.
Lördagen jobbade jag till halv 2.sedan åkte ja å carro hem till mig och fixade oss, käkade middag och drack vin. Senare kom lite folk till mig och partade eftersom ja var ensam hemma.. det var en tidig men lyckad kväll.
Söndag så började jag 2. Men pappa skulle hämta jontes väska här hos mamma så han hämtade upp mig också och så åkte vi till greken i tumba och käka lunch sen körde han mig till jobbet, och ja slutade 8 idag. Snälla max kom å hämta mig eftersom ja hatar att åka hem själv på kvällarna.
Så nu e jag hemma och lyssnar lite på musik ,ska väl sätta på en rulle snart och bara ta det lungt.. är ledig imorgon, hur skönt som heelst!
Men nu ska ja ta mig nått å äta sedan krypa ner.
puss




ända bilderna som blev tagna hos mig i lördags med min iphone. Men tror katta tog några med kameran, så kkommer upp lite då..(om de inte e alls för dräggiga...)

camlek


hiphop i blodet


planer

Igår var ja med tjarro och träffade max och junior ett tag. Va hos mig och bara tog det lungt.
Idag vaknade jag runt halv 1 när pappa ringde och fråga hur det blir med Ibiza. Självklart ska vi åka säger jag, men måste ha med mig en kompis. Den ända jag får ta med är ju julia, eftersom hon följt med överallt när vi åkt. Så får hoppas att hon får ihop pengar och kan jobba i sommar. Undrar hur det blir om ja ska jobba när jag är borta nästan hela juli och augusti. Men kommer bli sjukt kul i ibiza om julia kan följa med, fira min 18års dag där nere bland alla discotek. FYFAN VAD NAJS! vill att det ska vara den 15 juli nu . Åker den 15 till 25 juli.
aja det är ett tag kvar....
Snart kommer pappa och hämtar mig och kör mig till älvsjö, han lämnar även en anläggning till mig. Eftersom han är dj och inte har andvändning för de just nu så ska jag få det i mitt rum, och så är man ensam hela helgen! Men just den här helgen ska ju jag jobba hela helgen. Det var ju skiiiiit kul. Ska upp fem på lördagen, sen ska ja upp tolv på söndagen, så på lördagen kan man ju festa lite.
men nu måste ja börja göra mig i ordning för snart kommer pappa. och då ska ja möta nelly.
Puss




vi hade lite boring time igår, haha lekte lite med camen!


bättre onsdag

Idag har jag jobbat hela dagen, slutade 8 och åkte då till rönninge och mötte upp jennifer och hennes mamma för att åka till Nytorp på Zumba. Det är en sorts utländsk dans, dansade danser från brasilien och indien och dansa även reggaeton . det var kul men hur mycket folk som helst vilket gjorde att man knappt såg något och va hur kvavt som helst där inne, va närmare 70 pärs skulle jag säga.
Efter det körde dom hem mig och jag har bara hunnit äta lite och dushat och nu sitter jag här.
Börjar sju i morgon vilken resulterar till att jag måste upp redan vid fem. USH! jag är ingen morgon pigg person!
Men nu ska ja sätta på en rulle och sova.
Puss




den här låten är sjukt bra, speciellt när några killar spelar och sjunger till den
loveit


Husband

denna söta tjej sov med mig  inatt. Iloveyou


hoppas på en bra onsdag

Inatt sov katarina hos mig. Hon drog för ca en timme sedan. Själv början man ett så får lite sov morgon( hur skönt smo helst)! Den här dagen börjar bra iaf med att min iphone satt igång, jag har hört att Iphone 4 inte tål minus grader?! hm, någon som vet om det är sant?! Men hoppas dagen blir bättre än gårdagen iallafall!
Nu ska jag göra frukost och middagslåda till jobbet, slutar 8ikväll. Får se om jag och malin Liveen åker och tränar tillsammans runt halv nio. Snart börjar jag i salem och gymmar, skönt med 5 minuters avstånd till gymmer. Grymt!

Puss




värsta dagen på det hela året

idag har verkligen inte vart min dag. Dagen började med att jag försov mig och fick springa till bussen. Hann inte dricka mitt kaffe så höll på att somna på vägen till jobbet, när ja kommer fram är mina strumpor dyngsura för det är ett jävla skit väder ute. Sedan efter någon timme känner jag hur jag verkligen svettas och tar av mig tröjan, efter någon minut fryser jag igäl så tar på mig tröjan, och så fortsätter hela kvällen. Sedan när jag tar upp min mobil , ja men då har ju den fastnat så de går inte att göra ett skit, går inte att stänga av eller trycka på någon knapp, och Iphone kan man ju inte ta ut något batteri heller. Jag fick sluta tidigare eftersom jag tror jag fått feber. Så när jag sitter på tåget så är det fel på dörrarna så får sitta i tullinge och vänta tio minuter, sedan samma sak i tumba tills jag äntligen kommer till rönninge. Och då har bussen gått så får sitta där och frysa igäl om fötterna i en halv timme, utan cigg eller musik i mobilen. När ja väl kommer fram så är det så sjukt halt så jag bara snubblar runt. Nu när ja äntligen kom hem så är jag sjukt hungrig men orkar inte göra någon mat och mamma är inte hemma än, så det blev chocklad, som jag skulle sluta med!! ush vill bara dö just nu..
Tur att det finns musik som muntrar upp mig liteeee

Iphone 4

beställde ett iphone skal, skulle egentligen vilja ha fler men dom hade bara till iphone 3 så det fanns bara ett Edhardy skal. Älskar edhardy!

Men det blev bara det här fina skalet!


the city

idag åkte jag till stan och mötte pappa. ´Gick och kolla och pröva snowboard kläder till allperna. Jag hitta några som fick duga, för jag orkade inte leta längre efter typ 15 affärer och 10 ombyten, Så blev ett par grå/svarta byxor med lite rosa på och en jacka som va vit med svart grå rosa saker på . Sedan beställde vi ett par vantar som jag har haft i alla år fast dom gick sönder, och nu beställde vi hel rosa. jag bara älskade dom så var tvungen att köpa nya ;)  . Sedan åkte jag till Nypan och sedan kom katta agnes och jessica , sedan åkte vi hem och nu har jag precis tagigt ett bad och åt lite kyckling och potatissallad.
tror jag sover hemma ikväll, verkar iaf luta åt det. Men jag har ju sov morgon i morgon, börjar ett. Super skönt.
hare bääst



måndag å ledig

idag är jag ledig, sjukt sköönt. Så ska åka till stan och möta upp pappsen och handla lite kläder till österrike .
Sen får jag se om ja sover hos honom eller inte, för jag har ju sov morgon i morgon, börjar kl ett.
Men ska´vara i stan kl halv två, om ja ska hinna fixa håret, sminka mig och äta frukost så måste ja nog dra mig ifrån datorn nu,
Skriver mer sen puss



bild ja hade på datorn


som en dag

igår så hade jag bestämmt mig för att inte festa. Men Jessica va ensam hemma och hon bor 1 min från mig så gick dit och lagade kykling sallad som vart kanon god. Sedan börja dom dra fram massa öl och det bara kom mer och mer folk. Så då blev det som det blev.. festade där till ca 2 sedan gick jag till söderby och mötte nypan och sov där hos rickard. Idag har ja inte gjort någonting alls förutom att lega och kollat på film och ätit tacco ships med tacco dip.
Och i morgon är man ledig, hur sköönt som helst! Så kan sova ut i morgon!
pusss






vill utomlands


helgen

gårdagen började att gå upp kl 5 å gå till jobbet slutade runt halv 4 sedan åkte ja till tumba och handla tajts och strumpbyxor med mamma sen hem och då kom jennifer till mig sen drog vi på tjej middag hos jessy. Det var jag jennifer katta jessica malin carro agnes och elli, de var super mysigt. Sedan gick vi till fredde och festa lite, sen gick jag till söderby och mötte N.
Idag har jag bara legat i sängen har vart sjukt seg , men nu ska jag till jessica och laga kyckling med sallad. Mumsens. 
Men måste kila här e några bilder från gårdagen( tagen från elli )





natti

med det här inlägget säger jag godnatt. I morgon ringer klockan på kvart över fem, det ärsuper kul på jobbet men hatar morgon passen då man måste gå upp så tidigt och åka till tullinge. Men i morn är det helg och då blir det till att festas eftersom ja jobbar nästa helg!
Men måste sova nu, om det går sover helt ensam ikväll, men i helgen så får man sov sällskap!'
pusspuss

kväll

nu e kl halv elva och ja e med jessy. vi har försökt fixa cigg men inte en jävel vill köpa till oss.... Imorgon börjar ja ett å de är skönt. hejdå

-


11/1-11

coolt datum idag tycker jag! min dag hat vart ganska bra äns så länge, slutade jobbet ca halv tre, sedan åkte ja hem å har ba vart hemma sen dess,tunkat lite musik och väntar på mamma som är påväg hem och ska göra mat åt mig. Imorgon börjar jag kl ett, super skönt. Tycker mer om kvälls passen, alltså gå upp runt 11 och sluta runt 8,än att gå upp kvart över fem och sluta halv tre som idag.
puss

godnatt time

nu blire sängen och ska börja på en bok ja fick av mamsen i julklapp. den heter bree tanners andra liv. De e är roman av ljudet av ditt hjärta ( twilight böckerna) som ja läste förra året och ja älska dom! Men klockan tickar och min trötthet med. Hade tänkt läsa några sidor innan jag somnar, puss



-


de e så synd att du är så söt...

igår drog ja katta rima jessica och agnes till jonte och där va lite annat folk, vi hade trevligt umgicks lite och tog några öl, sedan åkte ja å sov. Idag va min första praktik dag, de gick jätte bra, men det jobbigaste är att jag måste upp fem i morgon, för att ja börjar kl sju i tullinge, kul... ja som verkligen älskar att gå upp på mogonen.. Men måste sköta mig nu, har haft för mycket frånvaro senaste tiden, så nu jävlar.! Blir en riktigt tidig kväll och tror ja bara stannar hemma idag, får se. Men nu ska ja sätta på disney filmerna som ja ladda ner igår, ja älskar disney filmer, dom e bara för söta. Adjoss!




två jätte fina och seriösa bilder.. Saknar de


ja bara älskar




så att man blir tårögd, världens bästa disney låt!


de va vinterlovet...

ja då var det over, jag har haft det sjukt roligt. Hur mycket fester som helst, och vart med alla mina vänner.  Nu måste jag dra mig från min lillafantasti värld, och börja återgå till the real world, måste gå och lägga mig i tid och inte sju på morgonen, mååste upp tidigt på morgonen, kan inte sova borta hela tiden. Måste äta regelbunden och hälsosamt, måste börja träna ca 3 gånger i veckan, men kommer alltid längta till helgerna. För festerna är mitt lv, att vara med alla ja älskar och träffa nya roliga människor, att ha det helt enkelt bäst..



hälg

Nu har katta precis gått hem och jag e helt ensam.. haha men ska väl ta ett skönt bad, sedan ner till centrum och hjälpa mamma med å handla... hejdå

med kidi

nu e viii så hungriga och har boring time...



bebii

nu sitter ja kidi å min gulliga mjau i min mysiga sääng. Igår festade vi först hos crille sen vidare till nypan. Kvällen var lyckad. Ikväll får vi se vad som händer, ska ta ett bad med katta snart å göra lite ansiksmask och inpackning , mys! vi e lite bio sugna, och bowling, men får se eftersom vi inte har så mkt pengar just nu dirket. haha! puss

-

inte van att få det Nästbästa...

minneslåt


lilllördag

idag är det Lilllördag + att alla e lediga i morgon, så då blire party! igen... haha!
men nu sitter ja hemma och bara tråkar , kom precis hem från att ha köpt lite saker med katta å jeppe, och nu väntar ja på att malin ska till mig. Vi ska fixa oss sen får vi se vart vinden tar oss.






lite sliten....

tisdag

idag har vart en bra dag.. börja med att vi gick upp runt 11, åt frukost och fixa allt innan vi åkte till hammrbybacken.
Jag å jullan å jonte åkte bräda, började i barnbacken sen blev de bättre så vi åkte upp med ankarlift till svåra backar, och det gick skit bra. förutom att ja flög på rumpan för ett barn åkte ivägen, så jag tappade andan.. Men de gick bra efter ett tag.
Blev inga bilder idag när vi åkte för ja vågade inte ha med iphonen när ja åker snowboard och jullans kamera på mobilen e inte så bra, så blev typ inga bilder, de va lite tråkigt. Sedan åkte vi hem till pappa , bytte om och gick ch köpte lite kläder sedan åt på texsas som var super gott. Sen gick vi hem, och nu sitter ja här. Nybadad och väntar på att Jeppe ska komma och hämta mig, snäll som han är! Sedan får vi se vad som händer, ja har lust att typ spela bowling eller spela massa tv spel. hehe.
Men skriver mer sen troligen :)


jag just nu....





min jacka ligger på kemtvätt, så har bara min skidjacka och skidmössa tills på måndag.. puss

godnatt

nu har ja precis kollat på saw 7. Skulle egentligen kolla på den med julia men hon vågade inte och var tydligen trött. Så ja fick kolla på den heelt ensam, och ush va äcklig den va. Såna där saw filmer dom e inte äns läskiga,bara sjukt äckliga.
och juste en sak till, Aris ringde idag och frågade om ja ville vara servitris till massa vuxna som ska ha en fest på Lidingö. jag tackade ja om jullan gjorde det, och så blev det. Och det är redan nu på onsdag kväll, gud va nervösa vi är. vet ingeting om servering, och måste ha fina och matshande kläder.. det blir en utmaning. Plus att ja är ju född till klant så kommer säkert göra bort mig. Men har läst lite på internet hur man ska servera, det va mkt mer än vad ja hade trott. Typ torr mat från vänter + sås. Soppa + drycker från höger. alltid eticketten mot gästen , vitt vin bara halva glaset och rött en tredje del osv.. de va sjukt mkt, som att vi ska sitta å plugga på allt de där... aja får hoppas på de bästa..
här e lite "fina" bilder på oss idag. Love you




går dagen

min gårdag spenderade ja i storsett på heron city. från halv 4 till halv 12..haha!
Först va ja där med jonte å mamma och åt spela och såg på bio, sedan åkte dom hem å jeppe jennifer einar och robin kom dit å vi såg en bio! de va lite konstig dag för mig, men de var kul :)



hammarbybacken

nu håller ja på att packa lite till i morgon då jag julia jonte å pappa ska åka skidor och bräda. De ska bli kul, de får bli våran vintersemester de här året jullan eftersom du inte kan följa med till österrike. Efter alla år tillsammans med våra vintersemestrar så kommer de kännas tomt utan dig iår... När vi va i stöten,åre 07, åre 08 , åre 09, höglekardalen. De e minnen det.
men nu måste ja sluta babla och leta rätt på alla mina vinterkläder som legat undan i ett år.
Puss










vintersemestrar genom alla år!

-

jag är svag utan er. Var uten av er har gjort så jävla mycket för och med mig. Gått egenom så sjukt mycket tillsammans. Snälla stanna vid min sida föralltid för utan er så är ja helt ensam.
Ja älskar er !





2008

för tre år sen va jag och julia i åre. Kollade igenom hennes blogg på gammla bilder och hittade några från just åre resan 2008.



lite nyårs pic`s






2011

nu är det tvåtusenelva. De här året känns som att de kommer bli mycket vänner, ingen kärlek, lite plugg,lagommycket träning, onyttig mat som vanligt, mycket rök och mycket alkohol!
På ekerö har de varit bra, men som ja alltid säger, borta bra men hemma bäst. Saknat alla mina sötnosar så mycket. Ikväll ska ja nog träffa jennifer. vet inte vad vi ska göra. får se.puss

bilder från mobilen bara, kommer upp från kameror sedan...





söööta frida och emelie :)




söööta melina och malin





me and my bestfriend i love you





julia och ida, taaaaggade






snygga frida emelie och sofia








NYÅR 2010-2011








RSS 2.0