Sep. 13, 2012


Mot jobbet


Kvälls mys

Hola amigos!

kommit hem från thaiboxningen för ett tag sen va super kul idag , faktiskt en av de roligaste gångerna! sen vart det varm dush och sen en god sallad med knäckebröd och lite chocklad framför efterlyst.

Ni som såg på efterlyst: aldrig hört eller sätt ngt värre än när killen sprang fram till han som låg medvetslös på spåret, och nej inte för att hjälpa honom utan för att råna honom. Sen lämna han för att dö! Hur i helvete kan man vara så känslokall? Förstår inte skulle vilja putta ner turken själv!

Men nu ska ja inte skriva mer kommer bara bli surare ! Puss på er.


Godnatt

Hejsan svejsan!

Efter jag kommit hem från Ikea så började jag må lite bättre, köpte tabletter för hostan och vart faktiskt mycket bättre. Så mamma körde mig till Tumba så jag kunde åka till katta iaf! Va jätte trevligt , så nu ska ja ha en sminkkurs hos mig sen, :)

Sedan gick ja och katta på promenad mötte upp några killkompisar, spela lite fotboll sen gick till katta å käka. Sen kom maxi och tog en cigg med oss och sen körde han hem mig, snäll som han är!

Men nu är de sov time för mig, måste vara 100 % utvilad tills imorn då det är Thaiboxning, sen funderar jag på att dra till gymet i morn på förmiddagen(då är de så lite folk där) men de beror på hur ja mår, mamma säger att man blir sjukare om man solar :o

Aja puss puss


Salem

Spela lite fotboll ute med killarna i Salem är alltid trevligt :)


Åhhhh

Hej, super sjukling här! Åkte med mamma till Ikea men det var ett misstag känner jag nu. Ush vad sjuk jag är. Har värsta febern känner jag.
Vill inte vara sjuk! Mina planer bara försvinner då, hade ju lovat min babe att åka hem till henne idag på sminkurs men de kan jag ju bara glömma, och i morgon är det träning sen är de jobb resten av veckan.. Måste bli frisk'

En sak som är posetivt är iaf att min tröja som jag beställde har kommit, nu väntar jag bara på jeansen ska komma. Puss

/sjukling


Sjukling

Hejsan! Nu har min förkylning verkligen blommat ut! Ont i hela halsen och bara hostar.. Ush!
Och jag som ska på träning ikväll, känns inte som en så bra ide, men vill verkligen gå! Får se hur det blir'

Nu ligger jag bara i soffan och kollar på bästa desperate housewives . Sen ska jag dricka lite ingefärs te, och be till Gus att min hals blir bättre.

Hoppas ni mår bättre än mig! / mr hosta


Veckans vän

Älskar dig Jessica


Lördag

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/556196/images/2012/pic_504cbb74ddf2b37b59004627.jpg" class="image">


Hej bakis

Ush vad bakis jag är, men hade faktiskt kul igår. De blev efterfest hos Teddy med massa härligt folk! Nu ligger jag i jessys soffa å kollar på ensam hemma!

Lite bilder från igår! Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/556196/images/2012/pic_504ca5fe9606ee0de5d8c4b6.jpg" class="image">


Hej


Lidingö

Sådär ja, nu har jag och mamma hämtat ett bord och stolar i Lidingö. Det var super fint faktiskt! Nu är det skynda hem å bära in allt , hämta fest kläder och sen åka till Jessica där jag ska fixa mig sen blir det party! Hoppas alla kommer ha lika roligt som mig ikväll
/ partypinglan



Min fina Jessica


Lördag

Hej! Igår tog jag det lungt borta i sorunda. Så ikväll blir det feest! Ska fira Micke som fyller 22 grattis :)

Sen vad jag tvungen att köpa lite fint så blev lösögobfransar och lösnaglar :)

Puss


Härliga fredag


Fredag

Idag är det äntligen fredag. Men sorgligt som det är så börjar jag bli sjuk :( så blir nog lungt idag tror jag, eftersom jag ska festa imorgon för då sk vi fira micke :)
Så idag blir det lätt träning och solning sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Det är farligt att vara själv hemma en fredags kväll för då blir det alltid att jag drar ut ändå. Så något måste jag ju hitta på!

Men nu ska jag byta om till tränings kläder och röra mig mot gymmet.
Hejdå amigos


Husband <3


Dag 02

Mina föreldrar.. Ja vad finns det att säga? Dom heter Simona och Peter och skilda sen jag var 2 år, sen blev dom tsm igen när jag vad 5 och fick min bror. Mamma är massör och revisor, pappa är Dj. Mamma bor i Tumba och pappa bor i Sundbyberg. Jag älskar dom puss hej

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/556196/images/2012/pic_50489b4f9606ee47560000f0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/556196/images/2012/pic_50489b7addf2b33a900000e2.jpg" class="image">


Oj

Kolla hur man såg ut efter ayia napa resan! Herregud, ett tips till ALLA. Använd aldrig vaselin som sol faktor, utan de används som olja!


Torsdag

Torsdag idag, en dag närmare fredag och fredag byter helg, jippie!

Nu är jag påväg hem från jobbet , det gick super bra idag. Tiden bara rusa fram! Nu skulle jag egentligen åka och sola och göra syn test. Men börjar bli sjuk känner jag i hela kroppen, plus att jag har fått någon sjukt irreterande hosta som jag inte kan göra något åt.. Vill inte bli sjuk, är typ aldrig sjuk! Men om jag känner min kropp rätt så kommer jag bli det när som helst :(

Så nu ska jag hem och vila min kropp i sängen framför Tvn!
Puss


Tidig morgon

Nu är jag påväg mot jobbet i Tullinge. Inte alls sugen på att jobba idag, vill bara ligga kvar i sängen! Men får dunka musik i hörlurarna så jag piggnar till litegrann . Men som sagt inte så lång arbetsdag idag :)
Puss


Godnatt

Nu är det sovdags för mig, va en helt okej träning idag. Fick inte ut hela 100 procent men lär ändå ha träningsverk i morgon! Imorgon är det äntligen torsdag, en dag närmare fredag! Och då blir det fest sen blir det teori plugg(ush)! Men nu måste jag sova för imorn är det jobb från 8 till 14! Inte så lång arbetsdag :)

Puss på er mina vänner


Nästa.. svettas..


Dag 01

Om mig...

Jag ska försöka ta det lite kortfattat... Jag är en snäll flicka som heter michelle och lever mitt 19 år här på jorden.  Jag älskar allt som har med skönhet att göra, men ja älskar också att festa och vara med min underbara vänner och såklart shoppa. Om jag fick välja så skulle man aldrig behöva jobba för att få pengar, utan bara skapa robotar som man lärde upp så dom kunde jobba istället? Men ja älskar faktiskt också att underhålla mig själv, som tillexempel dansa, det har jag gjort hur många år som helst, men haft en break nu i ca 3 år. men nu ska jag börja med det igen. Sen har jag faktiskt precis börjat på thaiboxning, det är super roligt och det borde alla testa på !  Mina bästa egenskaper är att jag oftast alltid blir omtyckt av mitt umgänge och nya människor, jag är väldigt snäll, och jag har lätt för att prata och trösta människor i svåra situationer. Mina sämsta egenskaper är att jag kan vara lite ego, jag drömmer för mycket men får aldrig något gjort, när någon går fel för mig så ger jag upp allt dirket. 

så det var allt om mig, i princip. 
Puss
 
 
 

Lista

Nu ska jag börja skriva varje dag, som förr i tiden. Tänkte gå efter den här super roliga listan. 
 
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 04 – Mina syskon
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Den här veckan
Dag 07 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 08 – Mina drömmar
Dag 09 – Min första kyss
Dag 10 – Min favoritfödelsedag
Dag 11 – Den här månaden
Dag 12 – Det här upprör mig
Dag 13 – Det här får mig att må bättre
Dag 14 – Det här får mig att gråta
Dag 15 – Mina rädslor
Dag 16 – Min favoritplats
Dag 17 – Det här saknar jag
Dag 18 – Min hobby
Dag 19 – Min humor
Dag 20 –  5 saker ni inte vet om mig 

-

Precis kommit hem från benevento, käkade lunch med morsan och brorsan. Blev en kebabsallad mums..
Sen på hem vägen så höll jag på att krocka med bilen, såklart.... Ush bil och jag är nog ingen bra kombination. Så mamma fick köra resten av vägen hem, lika bra!
Nu ska jag kolla klart på Harry Potter och kanske ta en tupp lur, sen är det träningen ikväll , jippie :)


Godmorgon

Hej mina vänner! Idag är det onsdag och idag får vi hoppas att min dag blir mycket bättre än igår.

Idag har jag faktiskt inte så mycket planer, så blir väl åka till gymet i Tumba och sola lite solarium, sedan ikväll så är det ju Thaiboxning igen. Gud vad kul! Vill röra på mig och bli av med allt diller! Haha.. Sen har jag inte så mycket mer planer idag faktiskt.


Åh saknar napa! Puss


Pricken över i

Hej igen! Ja det verkar som det här är min oturs dag!
Självklart ska jag ta fel buss när ja ska hem.. Så slut stationen är skäcklinge , 719 ni som bor i Tumba. Så blir en 30-40 min promenad hem, och inte bara de.. Har aldrig varit såhär kissnödig i hela mitt liv , tänkte hoppa in i busarna för att klara hela vägen hem. Men de ska ju vara så förbaskat mycket bilar ute just nu.. Ja dom med körkort alltså..

Hejdå'!!


RSS 2.0