lång torsdag

idag va vi med skolan på lida och orgenterade , de sög. men klara alla kontroller för första gången i mitt liv. fast ja fuska med en, men ändå stolt! sen kom pappa och hämta mig och vi åkte och kolla på snowboard kläder till vi ska till österrike. men de har tydligen inte fått in så mycket nu ,utan får in allt om några veckor så vi fick återkomma. Då åkte vi vidare mot Nk och kolla lite , ja letade efter en svart väst, men päls luva. men fanns ingenstans. Någon som vet vart man kan få tag i en sån? Men fick i allafall en mjukisträkt från manhattan för de va så synd om mig för ja inte hitta min väst.Iallfall sen åkte vi och jobba lite ja och pappa, ja hjälpte honom med att rigga lite på jackandjones ( eller hur de stavas) på drottninggatan.  Sen åkte vi till pappas jobb, så nu sitter ja här har precis badat. pappa ligger och solar sig i solariumet, kanske också ska . men då måste man ju tvätta bort sminket. jobbigt.. får se hur ja gör. sen ska vi iallafall käka ute någonstans, vet inte riktigt vart än. men får se.
Ni får ha de så bra! puss

e hos katalina

Nu e ja hos katta och vi har ätit, ja har dushat , kollat runt på datan och nu väntar vi på max o stefan som ska komma hit och göra lite sällsis.
Ps , fett jobbiga grannan utanför, jävla idioter.. nämner inga namn...





en låt väcker massa minnen

någon mer än ja måste sakna den här låten. Väcker masssa minnen


check

nu sitter ja ute och röker och väntar på att idol ska börja. har precis käkat korvstroganof . vem håller ni på i idol? ja håller på alice och sassa. Grymmt bra tjejer. Hoppas dom kommer i final.

En bild på miig nu. puss


söndags ångest

först har ja ångest för jag inte följde med mamma att träna. Sen har ja ångest för ja måste plugga och städa. Och allt för att det är söndag. hatar söndagar! Helgen går så sjukt fort.. Men här kommer blider från helgen och helgen innan!puss





Fira katta





trötta killar efter en lång kväll..





hemma hos jessy

















Förra helgen...



fira katarina

Nu fixar ja mig förfullt för ska till katta och fira henne med malin och carro. Men först ska ja äta tacco (älskar) .


liten snabb tagen bild . ser ut så just nu. men måste hjälpa mamma med maten nu.
hoppas ni har en trevlig kväll , för de ska ja ha. puss/ michelle

magnus uggla faannnnn? ja!


school

Sitter i skolan och ska plugga med ett arbete. Men ja gjorde klart det igår, blev skit slarvigt och dåligt men orkar inte göra om de, hoppas på ett G iallafall.. Men funderar på att dra efter nästa lektion, hatar att ha 45min rast för att vänta på sista lektionen på en fredag.. det suger ju, har bara vart kvar på fredagen en gång. haha. Och eftersom carro skolkar så är jag ensam också, inte lika kul. Men idag ska vi fira våran vän Katarina R som vi gick i samma klass som i sjuan. Det kommer nog bli kul , och ska bära mina nya kläder som ja köpte igår, yeh!
Oh hatar att sitta i de här dystra bibloteket, det är för tyst för mig och när man skriver på tangentbordet så ekar hela salen typ..
Men ja skriver  mer när ja kommer home. puss

lite music sen sleep

ganska olika musik smak.. Men vad tycker du?



k hjärta m

ja älskar dig pudding ! hahaha <3

nu ja ska sova

nu ja e trött och ja vill sova. I morgon ja skriva mera. Godnatt alla mina vänner.

sumpan

är hos pappa i sundbyberg just nu och har precis tagigt ett bad och väntar på att idol ska börja!
Sitter i en jätte mysig morgonrock just nu !



älska

kan inte sitta still när ja hör sån här musik. !


skäris med dadi

idag slutade ja klockan 12. då kom pappa och hämta mig med nya cab-bilen! Sen åkte vi till skärholmen och fika och shoppa massor till både mig pappa och min lillebror. Var där ca fyra timmar och fick med oss hur mycket påsar som helst! Är verkligen tacksam för alla trevliga stunder med dig papi.

De här fick jag med mig hem:




halsduk från bikbok 149 kr




allt från sisters

halsband/armband i påsen 400kr

tröja 199 kr

stora skärpet 299 kr




Allt på make up store

Foundation borste 295 kr

Foundation 245 kr

Mascara 189 kr





jätte bra rakhyvel. Från spanien . fick av bror allesnyss






PUSS / MICHELLE

bloss


nattii

nu ska ja antigen kolla på en film, eller läsa lite. vet inte än. men kl börjar bli mycket så blir väl läsa, för blir tröttare av det. Har iallfall vart ute ett tag och va med jessica max och agnes men eftersom alla ska upp tidigt i morgon så drog alla hem och ska sova ! ush kan inte skolan börja senare på mornarna... aja godnatt


lite kvälls bilder




puss/ michelle


kl nio

Nu e kl nio och idol är precis slut. Det borde pågå ända till nio tycker jag.. men nu ska ja ut och ta en cigg med ankan jessy och dessli. puss

plugggggga nuu

Nu måste ja sätta igång med svenska inlämningen som ska vara klar på fredag! har hur mycket som helst kvar. måste hinna göra lite iallafall på en timme för sen börjar idol!






i morse, såhär såg ja ut innan skolfottot 2010

skulan

Nu har ja haft mitt skolfotto och ska egentlgen på engelskan som börjar 13.20 . Men nu känner ju hur förkyldingen verkligen tar över mig, känner mig helt nere orkar knappt resa på mig. så ska be mamma hämta mig, måste ta de lungt nu så ja förhoppningsvis blir frisk till helgen!

Ikväll kommer också idol och kungar av kungar av tylösand(eller va de heter) . Längar.. kollar ni på någon av dessa program?


!

från mig och katta till er som e värdelösa





haha




en liten rolig film som ja gjorde för länge sen!


kapish

http://kaaatta.blogg.se http://malinfrodin.blogg.se http://ellinorfrodin.blogg.se


Kolla in mina chiks bloggar, dom e grymma ja lovar er :)

hastalavista beby

Nu ska ja läsa min bok igen. tycker det är så mysigt att somna till en bra bok. Men i morgon har ja skolfotto och allt fixat och klart tills i morgon, förutom vilken tröja ja ska ha på mig har ja inte bestämt än, får se. Men blir nog någon svart! Finns inte så mycket roligt att skriva om just nu, så vi hörs i morgon ! puss



Dagens vän


Stan

skippade sista lektionen och drog med carrish till solna och mötte upp pappa och broshan och kolla runt lite i solna cetrum och käka onyttigt! Sen tog jag och carrish tåget till stan och köpte hårförlägning till mig och hårfärg och örhängen. nu blir det svart och långt! är ju skolfotto i morgon så måste vara lite fräsh! Sen åkte jag hem och nu väntar ja på att idol ska börja.. Skulle egentligen behöva plugga fittsvenskan, har sjukt mycket tills på fredag. men de får bli en riktigt plugg dag i morgon! men på tal om skolfotto, vet inte riktigt hur ja ska se ut.. men tror de blir nya mörka håret utsläppt, mina nya guld örhängen , svart tröja , någon guligt halsband och något ljust på läpparna.. blir säkert skit bra. Tack för allt pappa, ibland e du bäst.
Men ska sätta på tvn nu! puss






innan skolfottot förra året..


goodnight my friend

Nu har ja ätit min älsklingsmat och käkat godis,kollade på newyork fruar också det va jätte bra. Men som sagt så är det ju skola i morgon och väckar klockan ringer ca kvart över sex. så ska ta min gamla bok som ja aldrig hann läsa ut för sommar lovet började och hade mycket annat för mig då, så nu ska ja komma tillbaka till det vanliga igen och läsa kepler. en sjukt bra bok .men typiskt är så har ja inte vikt vart jag är i boken så blir lite svårt att komma ihåg vad ja läste sist för det var några månader sen hah och boken ligger ju på 572 sidor så jobbigt att läsa om hela.. men får väl leta lite..
dom bästa böckerna jag läst är twilight böckerna har aldrig vart inne i en bok så mycket som jag var i den, helt sjukt! Istället för att fixa mig på 1,5 tim på en fredags kväll kunde ja läsa i 1 tim och bara fixa mig på en halv timme bara för ja kände att ja var tvungen att läsa!
aja orkar itne skriva mer känner att ögonen börjar bli tunga och måste hinna läsa innan ja somnar.
ha en underbar kväll. för det ska jag och min bok ha . puss


-


ingen skola

blev ingen skola för mig idag, förde första måste ja plugga så mkt så stannade hemma och pluggar och för de andra så va ja helt paj i morse.. Men idag kommer mamma hem, har faktist lägtat för de blir för jobbigt attt vara ensam hemma efter ett tag blir så mkt ansvar, måste gå ut med hunden , laga mat, handla mat, diska , tvätta hålla rent överallt. nu förstår ja varför morsor behöver hjälp hemma ibland.. Men iallafall mamma har lovat mig att köpa hem min favorit mat, indiskt ! sen hyra någon film och käka godis. älskar mys kvällar. men nu hinner ja inte sitta och blogg. måste plugga vidare.. Puss




FREDAGS PICS


Vänner är allt






söndag

idag va ja och katta ner till centrum och handlade mat, för e tydligen ensam hemma tills i morgon och det behövdes fylla på lite i kylen . sedan laga vi middag , det blev kött pommes svamp och bea . mycket gott. sen har vi käkat lite godis och kollat på the hills. en äkta söndag !




kommer alltid vara favorit film och låt!


helg

igår fira vi jennifer i bredäng sen kom max och hämta mig malin o katta och drog vidare till malin sen kom massa folk och efterfesta där så vi hängde med..idag drog ja jessica katta å agnes till en kille i tumba och hade trevligt sen till hampus sen hem till mig , fett skönt att va ensam hemma.. men nu ska vi kolla på någon film. skriver mer i morgon godnatt





tråkar med CORRE


bra låt


friday day

Sitter nu hemma hos mig corre och har sjungt singstar dansat och druckigt kaffe. Nu funderar vi på hur ska vi göra och grejer.. för nu kanske ja inte ska till ekerö i morgon , blir fett böökigt. men får sse vad som häänder..
pöss på nosen

glöm dina problem, i morgon kommer nya.. godnatt

Namn: Michelle Iderborn Dorch
Tatueringar: ja en, men kommer fler
Skostorlek: skor: 37-38 jeans:26 tröja: 36
Hårfärg: Brunt
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, utomlands med en kille
Tänker du på självmord: nej ?
Använder du droger: nej?
Röker du: aa..
Vilket shampoo och balsam använder du: skit bra.. men vet inte vad det heter :p 
Vilken parfym använder du: just nu.. DG och paris
Gillar du att tvätta: Nej hih
Gillar du Berg-och-Dalbana: japp

SENASTE..
Film du hyrde: någon bög film haha
Film du köpte: Minns verkligen inte
Låten du lyssnade på: hero
Låten du hade på hjärnan: trubaduren
Personen du ringde: hm.. inte haft pengar på ett tag nu
Tv program du tittade på: idol
Personen du tänkte på: ....

ANTAL..
Gånger ditt hjärta brustit: brustit och brustit... blivit sviken tre gånger typ
Hjärtan brustit på grund av dig: en..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: en
Ärr du har på kroppen: haha störst på underarmen , huvudet syns inte så mkt, sen massa sen ja va liten

SENASTE..
Bok du läste: en engelska bok
Personen du fick mail av: orkar inte kolla
Personen du fick brev av: Haha ingen aning
Gången hela din familj åt middag tillsammans: några timmar sen 
Saken du köpte: hm.. cigg tror jag

Vad har du gjort idag
: Skolan sen ätit kollat på idol träffa steff och max vart hos my
Var det kul: segt..
Hur tidigt stiger du upp: Runt halv sju
Gillar du att slåss: ne men ibland har man stor lust
Vad ska du göra idag: vet inte, sova snart
Är du seriös: Va?
Vad är du allergisk mot: Inget
Var har du ont: ingenstans just nu
Använder du hårspray: biland
Kan du stå på händer: aa lite kan man väl fortfarande
Favorit serie: idol, kungar av tyreland
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: aa
Är du glad nu: normal
Var du glad igår: inget speciellt
Känner du nån som jobbar på sjukhus: vet några
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: något fest land.


OM JUST DIG
NAMN:
Michelle Iderobrn dorch
FÖDD:  25 juli 1993
BOR:  salem och sumpan
SMEKNAMN: Mich , michi, micho migel, michilina, micha mm
FAMILJ: Mamma, bror hund 2 katten, sen pappa  
SKOLA : tullinge gymnasium

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:
SAKNAT NÅGON:
Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Haha aa
LJUGIT: nej
SVIKIT NÅGON: nej
KÄNNT DIG SÄMST: aa
GRÅTIT: aa
SKRATTAT: Ja haha
VARIT SJUK: sjuk i huvet? ja
VARIT UTOMLANDS: ne :(
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Ja men dom känner jag ju
 
KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA:
nej beror på om de hänt ngt
SKRATTAR DU OFTA: Jadå
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: nedstämt och trött
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: inte det bästa!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Nej
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR? Ja
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nej.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: lite kanaske
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Nej det gör jag inte
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: bajs
OM JA, VEM: bajs

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED:  fyra, men inget jätte seriöst
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Absolut
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Charmiga
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : söt!
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: inte för kort och inte för lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: brunett tror jag
FÅR DU MÅNGA KILLAR: om jag vill, så det räcker och blir över

UTSEENDET PÅ DIG:
BRUNETT ELLER BLONDIN:
brunett
ÖGON FÄRG: Blåa / gröna
LÅNGT ELLER KORT HÅR : mellan
SNYGG ELLER FUL: mitt i mellan
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Sådär
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: händer väl
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL? mm.
HAR DU LÅNGA NAGLAR: ja men dom e inte riktiga
SMINKAR DU DIG: aa, mer eller mindre
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN? känner mig snyggaree

en till mobil grej, kuuul haha

Tryck ner i 3 sekunder och släpp på din kontakt lista.


Din största idol
: alexandra
Den du älskar mest: alle
Någon du tycker är äcklig: anton
Kommer du ha sex med näst: calle gustavsson. ( eller inte )
Fulaste personen du vet: bella
Ditt hemliga ragg: dogge
Tycker du luktar äckligt: Elli
Vill du gifta dig med: emilio
Någon du blir upphetsad av: kelly
Tog din oskuld: glenn
Ditt största hatobjekt: rille t
Någon du är sugen på: jairo
Tycker du är sexigast: jessica
Någon du vill strula med: jonte hansson
Vill du klämma på: julia alm
Tycker du smakar gott: katarina
Finaste människan: sofie kusin

mobil skit

kontakterna på din mobil.
Stanna slupvis.
Ta namnet och sätt som svar.
FUSKA INTE!



Hej jag heter alle
Jag är jätte kär maria
Men jag tycker tessan och mickis är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Eloise
Fast Evelina är nästan fulare.
Jag tycker Oliver pergeus är helknäpp.
Men Andre är nog den mest korkade personen jag vet.
Hetast i universum är Jasmine och Jonte hansson kommer gå längst i livet.
Men Hejdå nu ska jag ha sex med Karin!

sol och vatten

Idag slutade ja klockan två. mycket skönt, jag och carro gick till my efter och va där med sillen och grando och my och bara snacka lite skit. Sen åkte jag hem och nu sitter jag och degar vid datan och väntar på maten. Ikväll får ja se vad som händer, det har blivit något fel på mig, hatar att bara vara på kvällarna.. de e nog för min vän katta har fått mig att gå ut varje kväll och hittat på något, förut älskade jag att bara va hemma och softa, men nu går det typ inte.. får panik! Men det e nog bara en dålig vana, som allt annat här i världen typ..



bort

på lördag drar ja från ghettot ! iallafall för en dag, åker mot min allra bästa vän på ekerö. ska bli sjukt skönt att komma ifrån hålan. vi ska ha så jävla kul. Man har ju sjukt många minnen från ekerö tiden när de va du och jag, något ja aldrig kommer glömma är

På en bänk utanför ica

jag och julia- hej och välkommna till ica!

gubbe-  tyst med er

jag- ursäkta?

gubbe- ni är bara 13 och luktar kiss


hahahahhahahhaha kommer du ihåg julia! jag älskar dig gumman




minnes bild


ta mig tillbaka till tvåtusensju

VARNING! bilder ni inte behöver lägga på minnet, utan bara grava åt för studen...



skadar mig

skadar mig på alla sätt,först gör du så ja ramlar från en brand trappa och får sy i huvudet, sen gör du så ja går i flera månader och bara tänker och gör så att jag sårar andra, sen får man också en armbåge på ögat och får värsta blåtiran, sen gör du så ja inte orkar något längre...

godnatt

kvällen spenderades med katarina pär och vi åkte till malin och va med dom lite, träffa några småkillar haha , sen gjorde vi inte så mycket. inget utöver det vanliga. Men nu e ja super duper drött och ska kika på en film. Skriver mer i morgon. Puss godnatt

(du är ett avslutat kapitel, pungt slut) 





bara tisdag

det e bara tisdag och skit väder ute dessutom. Men skit samma ja och katta ska ut och hitta på något ändå, blir väl att täffa några bil killar som vanligt :) haha





lever för helg


!

ja skiter i vad folk tycker, ja skiter i vad folk tänker. Det är bara jag som vet hur det är, så gå inte runt och snacka skit. ingen blir gladare av det. Men vad ska man förvänta sig när man bor i dom här trakterna? Jag hatar det här.... Men har lärt mig att inte ta någon skit!

jag älskar dig

allt en mamma
kan ha , har min. Hon är det bästa någonsin hänt mig. under alla år har hon alltid stötta mig, alltid haft en axel att gråta emot, hon har kämap, hon har gjort allt för att ja ska ha det bra. Ibland förstår ja själv inte hur mycket hon egentligen gör för mig. " man kan lossas att man skiter i sin morsa,men egentligen bryr man sig så jävla mycket"










hemma dag

idag stannade ja hemma eftersom ja hade så otroligt ont i magen i morse, typ knip.. vet inte om det är fysiskt eller pysiskt med kände iallafall att ja inte kunde gå idag..tror ja går i morgon för man får inte missa för mycket.
men nu ska ja bara ta de lungt, kolla filmer och slappa. har redan hunnit kolla på två stycken, först i taket lyser stjärnorna och sen blev det en favorit film, step up ! älskar verkligen dans filmer, eftersom ja älskar dans och dansat i storsett hela mitt liv, så föreställer alltid att det är ja som lyckas komma in på den där dans skolan, eller vinner alla dans tävlingar. det är verkligen en dröm ja har, att åka runt i landet/världen och dansa med ett stor gäng och bara äga streetdancen. Men det är väl en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse , käns som om tiden bara går och ja blir äldre och att de snart e too late. Men man ska aldrig säga aldrig.
Jag måste bara säga att ja älskar er mina underbara vänner . Ni vet vilka ni är. Utan er vet ja inte vad jag skulle göra!!

keep ya head up



jag älskar dig bästavän, den ända som verkligen förstår


outfit

tror det blir detta ja bär under lördags kvällen









sötnos


lördag

Ikväll blir det kräftskiva på svampen med mammas kompisar sen vidare och hitta på något, vet inte vad än.. Men hoppas deet händer något kul iallafall!

-

ja vet att det finns många där ute, många man vet inte om, många man inte träffat. men just nu känns det meningslöst, känns som om det inte finns någon , känns som om ja är fast i den här hålan i salem/tumba, samma människor , samma fester, samma skit snack, samma killar. Ingenting händer här allt går bara runt i en cirkel, man lever för helgerna och på helgerna händer det bara samma saker om och om igen, säger varje fredag att den här helgen ska bli den bästa, men aldrig något som kan bli bäst  för det är alltid samma... blir tokig på det här, ta mig någonannan stans med en riktigt snygg bra söt jävla kille! my dream !




sög

Den här kvällen sög , va för mkt folk på grönan sen fanns det ingeting att göra efter.. aja får ta igen det i morgon! Skönt att vara ensam hemma iallafall! puss godnatt

en sån rätt mening som ja såg

I dont care what they say, I just can't take my eyes off you

grönan kväll

ikväll blir det grönalund med alla tjejorna och ska bli sjukt kul! just nu e carro hos mig och vi ska fixa oss lite.. sen in mot djurgården. Men har inte så mycket tid att fixa oss så nu måste ja ifrån datan, ni vet själva hur lätt det är att fastna vid datan.. skriver mer sen , blir förmodligen i morgon.
Puss

ta mig tillbaka

Dalarna 2010 va så sjukt kul.. egentligen var den hämsk men på ett sätt helt underbar.. eller man kanske inte kan kalla det underbart att ramla från brandstege på fem meter och kunna dö och få åka in till akuten tre på natten för att sy i huvuder eller att blii såårad eller att folk bara grät hela tiden.. Det kanske inte låter som en underbar resa, kanske ska kalla det för minnesrik resa, de va sjukt! Skulle kunna åka tillbaka när som helst bara att de va mer folk, för de va massa sängar och rum över, men lätt med samma människor plus två bilar till.. jag kommer aldrig glömma !





på dit resan åkte man i stoffes bil halva vägen




vart lite för mkt av de goda, medans alex och kim skulle visa hur man spelar biljard.. haha





älskade tjejerna!




biljard hela tiden.. haha





nej men dom va helt nycktra... haha sjuka människor






sen vart det en liten gruppbild, michelle: alla upp med händerna!







sedan vart det söndags kub!



redan en vecka sen i morgon..

den här dagen har gått fort, va i skolan sen åkte ja och caroline hem till mig, åkte sedan och träna affrodans på gymet, mötte malin i tumba satt och snacka lite skiiit sen åkte jag hem och nu sitter jag här, tänkades och väntades som vanligt, som var ända kväll de senaste dagarna , eller månaderna kanske man ska säga..
Men nu måste ja sova , men först kolla på en film, blir nog romantik som det oftast blir när jag är ensam...

Puss

dålignatt

nattinatti nu ska ja kika klart på en film som e sjukt bra, rekomenderar verkligen ( remember me )







om du lämnar mig nu

jag skulle vakna mitt i natten och ta en lång promenad, jag skulle låta blicken möta andra ögan i en främmande stad, ja skulle inte ha så brottom med att träffa någon ny, ja har rätt mkt med mig själv precis som du, ja skulle andras i de tom rum som blev över om du lämna mig nu..
jag skulle  kunna leva utan denna bliocken som får mig urbalans! ja skulle sakna den där studen som vi har när vi tillslut har blivit sams, ja kanske skulle söka upp kontaket som ja tappar som ja tappat som ja varit med förut någonstans, ja antar det fanns någon du skulle ringa om ja inte fanns..

michelle är igång igen!

i går va det dans i skolan, eftersom jag och caroline har valt det som eventuellt val. Det var hur jobbigt som helst och skit kul! sen hann jag ner till tumba en sväng kolla ut ett par converse med mamma och sen åka dirket till boxningspasset det räckeer inte med att ja redan va helt slut efter dansen , utan på boxningen blev det dubbelt så hårt. Kom hem och bara dog i sängen!
Imorse när jag vakna kände ja hur jag knappt kunde ställa mig upp från sängen , så sjukt ont i kroppen ,lääänge sen jag hade så mycket träningverk! Aja fick plåga mig egenom skol dagen och sen hann jag bara ner till tumba med mamma och köpa skorna ja kollade ut igår, ett par byxor och brunpuder sen var det dirket till dansen som jag har på min fridtid (albyfejm). När jag kommer dit kom ja på att vi hade bytt lärare och hon börja dansa någon modern jazz med oss som ingen hängde med på, vi e ju vana att dansa streetdance. Så vi fatta ingeting när hon säger att vi ska dansa modern jazz hela tiden för hon kan minsann ingen street! så nästa gång blir det att snacka med chefen om vad det här ska betyda.. Iallafall, sen i morgon har ja lite sov morgon till tio(SKÖNT) sen när ja slutar blir det hem och käka för sen vidare på afrikansk dans på gymet med mamma johanne och sussi, hoppas det blir kul! Sen på fredag drar vi till grönan och kollar på hoffmaestro! kommer bli grymt! sen på lördagen får vi se vad vinden tar oss, ska nog ta det lungt( så säger ja varje helg efter fredagens kulheter) men blir ju aldrig så typ... pusss


what are you want from me





jobbigt

de gör ont.. riktigt ont... varför ska det här alltid hända mig? Men det är iofs inte samma sak som förut när man va yngre då va bara allt en lek... men känns fan som du bara leker, vet inte vad ja ska tro, vet inte vad ja ska tycka eller tänka.. det gör bara ont i hela mig! du förstår inte...

helgen

min helg har vart helt underbar.. I fredags va ja med dom bästa hemma hos dennis och hade kul!
i lördags va ja hundvakt åt mys hund grando och va med dom bästa!


nalle

ja har väntat på den dagen i tre månader, säger bara äntligen! e så himmlans lycklig...

vänner är det bästa som finns

ja har dom absolut sjukaste, coolaste, bästaste, underbaraste , finaste vännerna i världen!

mina absolut närmaste vänner!







katarina ageno! Den här sommaren har varit bäst med dig och du är en otroligt skönt människa. 2007 och framåt.. du vet att ja älskar dig



Malin frödin! Du är min längsta vän , vi har gått igenom skratt blod och tårar tillsammans. Du och
och föralltid oavsätt vad. sen 2001! jag älskar dig !







Julia ångström! Du har vart min absolut bästavän, du va allt för mig, vi umgicks varenda dag fast vi bor 2,5 timme från varandra. Du va som min syster, och ja vet inte hur många resor vi har gjort tillsammans... Åre 08, åre 09, paris, stöten, ånge,kryssningar mm..
Oavsätt hur lite vi ses nu för tiden så kommer ja aldrig glömma allt vi gjort tillsammans, du kommer alltid vara än av mina närmaste vänner ! Ja kommer alltid älska dig!




Caroline Källander! Vi har gått i samma klass sen i 7 och alltid haft våra flummiga stunder tillsammans, ibland kanske ja är för snäll mot dig(haha) men skulle aldrig vilja förlora dig , inget kommer komma i mellan oss.. Jag älskar dig gumman






Jennifer Huldin! världens roligarste brud.. Vi har gjort många sjuka saker tillsammans som man aldrig kommer glömma. ända sen 2007 och framåt. älskar dig


älskade freeedag

ja älskar fredagar, de e bara så himmla härliga! Ikväll ska de bli en bra kväll, som ska spenderas med dom bästa! pusssss

RSS 2.0