hos papi

Är hos pappa i sumpan nu. Ska bara ta de lungt, och äta god mat och så . Men sen är de skola i morgon igen. och skönt att de redan är torsdags i morgon. Sen fredag och heeeelg :D



hej bloggiiiz

min helg har varit brabra. i fredags så började kvällen hemma hos mig med jessica och agnes och vi satt på min baksida och drack vin med min mamma . Sedan åkte vi till tullinge och festa.

I lördags så började kvällen hos mig igen på min baksida med mamma och hennes kompis och vi satt och drack vin. sedan gick vi ner till tbs, där ja också bland annat träffa alexandra, steffe dennis mm. de va super trevligt.

Så min helg vart väldigt lyckad.. Men idag är de tisdag och jag har varit i skolan fram till klockan 3. sen åkte jag hem och bara vart hemma sen dess. Den här helgen som kommer ska jag på tbs igen för de är ibiza temat. ska dit med några tjej kompisar! Sen på lördag ska ja fessta med mina babys som kommit hem från spanien, katta och jennifer!!!!!!! saknar er så mkt!

Så den här helgen kommer säkert bli lika lyckad som förra, om inte bättre.

Puss


heeeey

Igår blev de tsb och de va jätte kul. gick dit med mamma och hennes kompis, sen mötte jag alexnadra max seffe dennis och massa där. hade verkligen super kuul! drack dansa prata och så.

Idag är de söndag, ush hatar söndagar, för då är de skola i morgon. och har verkligen så mkt att ta tag i nu inför 3. men är för lat för att göra de så kommer aldrig någonstans. Men iallafall, idag ska jag inte göra något alls tror jag, egentligen vill jag träffa mina babys katta och jennifer som kommit hem från spanien igår , eller inatt, men får se om ja orkar röra mig hemmifrån ;)

Men nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv. ni får ha de så bra puss



Godnatt

börjar 8.10 i morgon så måste upp supertidigt. halv sjuu! ush. så då säger ja godnatt , godnatt






saknar dig och alla våra stunder tillsammans julia .

Torsdag

idag slutade vi tidigt, klockan 11. super skönt!
i morgn är de redan helg igeeen, awesome! I helgen ska jag på tbs med mickis, mamma och hennes kompisar, kommer säkert bli super kul!.
sen på fredagen får jag se vad som händer, ska nog va med mina tjejer agnes och jessy.


Men nu ska jag hjälpa min mamma att sätta upp min tv på väggen i rummet.




skolaaa igen

Idag började skolan . ush satt och lyssnade när folk pratade hela dagen. om proktekt arbete ( eller hur de stavas ) som ja bara vill döö på. sen fick vi höra en massa om högskola osv..
Har faktist börjat tänka lite på de , och kom på att de skulle va super kul att bli polis. Börja läsa lite om de och så. Sen skulle de va kul att ha som hobby och extra tid att jobba som makeup artist. De skulle nog vara min dröm.
Men ja hatar att plugga, och de måste man verkligen göra om man ska bli något bra och kul.
annars kommer jag väl få sitta på äldreboende tills ja själv får flytta in dit.

Men vi får se.. ja har ganska lätt för att ändra mig.

Nu ska jag upp och sätta upp min tv på väggen och fixa lite i rummet.

Ciaoo puss




älskar dig katarina ageno

-




saknar er så jävla mycket katta och jennifer ! kom hem nuuuuuuu. så tomt utan er :(

16 augusti

hoola! idag och i förre går låg jag bara hemma och kolla massa olika filmer. men de behövde jag verkligen kände jag. för nu har min hals blivit mycket bättre och förkyldningen också.
Har bestämmt att inte kröka förns i helgen. de går inte att kröka varenda daag måste vila kroppen lite ibland också..
Men snart ska ja åka mot salem till vårdcentralen för att fixa lite grejer sen får vi se. skulle va skönt att träna och övningsköra.

jag har lärt mig sen ja va liten. när de dyker upp problem ska du aldrig lita på att någon annan ska stå på din sida, du kan aldrig lita på att de är någon som ska trösta dig dag och natt. de finns bara du och de gör dig starkare dag för dag..

modell för en dag

nu ska ja och katta åka in mot stan för att stå mot ljuset några timmar. vi ska bli fotade, sminkade mm. de ska bli super kul! sen vet vi inte vad vi ska göra. man vill ju hitta på något när vi kommer va så fint fixade! ;)

ny facebook föresten.. har dock inte fått tillbaka min gammla! ny : iderborn dorch michelle


suddig bild... love you 


onsdag

igår blev de krök i solna med katta och nicklas + fler . vi hade jätte trevligt och ja försökte lära dom där snobbarna att tycka om reggea, man kan väl säga att de ganska bra.

men nu ska ja övningsköra med mamma puss


igår..


uppsala reggea festivalen

va en kamp för att få åka dit, men jag fick min vilja igenom! och de va sjukt jävla kul. saknar de som fan fast ja åkte hem därifrån igår.. men saknar mest en person...
lite bilder från uppsala!







sommaren rinner iväg...

Festen vart bra, lite mindre folk än vi förväntade oss. de kom bara runt 70pers. men de va ändå otroligt kul, och som tur va så gick ingeting sönder!
Vi behövde iofs inte våra vakter, för de blev inget bråk eller något. men de kan lite bero på att dom bara fanns där och såg farliga ut, då vågade ingen bråka! haha! så man vet aldrig om de hade hänt något om dom inte va där.

Sen dagen efter blev de städning några timmar innan ja åkte hem. sen låg ja bara hemma och kolla rulle efter rulle och gjorde de igår med. de behövde ja verkligen. har hållt igång 24/7 nu i flera veckor så behövde vara för mig själv och bara ta de lungt !

Idag ska ja till tumba och möta carro å katta sen ska ja fixa mitt legg. men nu verkar de som att mitt pass är borta! lämnade de sist hos malin så får åka förbi där och stor leta. gud vad jobbigt om de har försvunnit för då måste ja skicka in personbevis och skit som tar flera veckor innan de genomförst. så kommer då inte kunna gå på krogen eller köpa cigg eller göra något tills de är klart. och då inte kunna göra de ja vill om ja ska åka på uppsala reggie festival!
men får verkligen hoppas att de ligger någonstans i malins rum!

men nu ska ja ta en dush och fixa i ordning mig



puss



en sliten michelle från igår


RSS 2.0