natti natti

godnatt allesammans. Nu ska ja läsa min nya veckorevyn som är 75 år står det här.  oj va länge tidiningen har funnits.
I morgon börjar jag kl tio, skönt med sovmorgon! Plus att ja slutar kl tolv! älska torsdagar! sedan ska ja väl vara med tjarro för hon ville öva på dancen. Sen är det helg och ja kom på att ja inte alls kan följa med till kryssningen med katta . För ja måste vara barnvakt åt min lillebror hos pappa på fredag, gör det bara för cashen , men måste ha lite pengar just nu.. För hoppningsvis så kommer ingen vilja vara med mig och sitta barnvakt i morgon, för alla mina vänner festar ju heeeela helgerna, riktiga alkon är dom, fast det ska iofs inte komma från min mun! hehe. Men nu ska ja inte babla så mycket för då kommer ja somna pladask i sängen när ja stänger datorn.
Vi hörs i morgon, puss / michelle

en ganska konstig bild, men de är min riktiga hårfärg i hårbotten där på bilden, ljustbrunt och jätte vågigt! spanien 2010 saknar det



hello everybody

tjenixen! nu är jag hemma hos pappa och har precis kommit hit, va och handla massa mat innan med dadi. Det blir en lungt kväll i kväll, äta god middag, kolla paradise hotel och plugga lite.



friends


sjuk

ja lyckades bli sjuk iallafall.( har rätt svårt med det). kände redan i fredags natt att ja börja få ont bredvid näsan, sen lördag var det värre och började må illa, söndag änu ondare bredvid näsan och idag mådde ja skit på första lektionen så ja bad mamma hämta mig. Just nu känns det lite bättre, men e trotts allt jätte snuvig och nysig och hostig. Jätte jobbigt.. men blir vän att stanna åtminstonde i morgon också..




antigen ska det vara vinter eller sommar. ingen jävla höst eller vår.

hemma

kryssningen vart jätte rolig. men måste sova nu, här e lite fredags bilder.puss


kryssning

ikväll blir det kryssning för att fira mormor som fyllt 60 år! grattis mormor. Det blir nog en ganska lungt kväll, men kommer säkert bli mysigt.
Igår hade ja kul med mina tjejer malin å carro. vart inte riktigt som planerat men vi hade kul iallafall.
puss

0n5da9

hola everybody.
Idag har ja vart with my bestfriend katarina ageno. 
we har kollat på a film och pluggat.
sedan gick I med her en liten bit when hon skulle home.
Now är jag home.






orkar inte

blev ingen skola för mig, för först försov ja mig,sen nu har ja bara en lektion kvar så orkar inte åka ända till tullinge och tillbaka för bara en lektion..


helg bilder

fredag



lördag


LÖRDAG


fredag

Igår va en mycket bra kväll, de va lite party hemma hos ageno med massa lekar och alkohol och tobak och killar . riktigt kul va de, sedan drog vi vidare till tobias och va där till kl 3 kanske sen drog vi till katta och sov.
idag tror jag att jag ska till katta igen och dricka lite vin, men har lite ont i huvudet som man brukar ha dagen efter, och sen dricka samma vin dagen efter de e inte det bästa.
Bilder kommer säkert upp från olika håll sen,


music beby

måste sova

Nu är klockan mycket för en som ska upp sex i morgon. så godnatt



några bilder ja och dessan tog igår. peace


skuulan

en lektion idag och det är idrott. men det ska inte missas. som ja sa till carro: tänk de som ett träningspass du ska på.. börjar 11.20 och slutar 12.15 eller nått..
slänger in en bild puss..


onsdag

Min dag började med skolan som vanligt.. sedan åkte jag hem träffa dessan och vi gick ut i snövädret och tog massa kort med hennes system kamera( bilderna kommer upp sen ) sedan gick jag till centrum och mötte katta, gick hem till mig och kollade på paradise och sedan kom max och då åkte vi till steffe och hälsa på honom. Sedan åkte runt lite med bilen sedan tog en cigg med elli sedan hem och nu ligger jag här..
den här dagen har varit bra, skön liksom för ja hade bara en lektion idag typ sedan har ja vart med mina underbara vänner.


p!nk

ny favorit låt , gjord av super coola Pink också



sumpan

Igår åkte jag och carro till pappa som bor i sundbyberg. Sedan på kvällen åkte vi och kolla på paranormal activity(eller hur de stavas) som va sjukt läskig! sedan åkte vi till pappa igen och kollade på paradise hotel och drack och åt lite gott. sedan blev det sängen och carro läste min engelska bok som godnatt saga :) Mys kväll hade vi iallafall.


freeesh

Idag åkte jag och carro och plugga hemma hos mig, blev inte så länge för sedan skulle jag och mamma och jonte åka och träna på gymet. Duktig ja känner mig ! sedan åkte ja hem ,åt fisk och potatis och sedan hade ja en liten egen spa kväll, med bad peeling och ansiksmask

( ser inte så mycket, men världens godaste ansiksmask från HM 19 kr


såhär ser den ut...



kan inte sluta tänka på dig

de kommer ja aldrig kunna, men måste övertala mig själv att det är över


jag är så trött på allt

nu ska ja sluta röka, sluta äta , sluta dricka och bara ta de lungt med allt och inte bry mig om något


rökstopp

ja fimpade sista ciggen igår runtfem tiden



-

känns som saker och ting bara gått neråt det här lovet

uttråkade

inte så bra webcamera, men vi e lite sjuka när vi är uttråkade.


laserspel

preics vart istan och spelar caibertown eller va det heter, när man springer runt och ska stjuta varran med laser. Gud va läskigt det är , och är helt död,bra träning!!
Sen en till sak, idag tog ja mitt SISTA bloss. ska sluta röka och har inte rökt på ca två timmar nu, ( bra början haha) men nu är ja helt slut så ska ta mig ett mysigt bad. tråkigt bara attt man e själv.. aja ja e självgod


tjejkväll

Nu måste ja raska på.. alla e redan hos agens och äter, och ja sitter hemma å väntar på attt mamma ska komma och köra mig. Slänger in en bild på mig just nu


Duktig

Nu har ja precis städat mitt rum, eller har ja dammat av alla hyllor och bänkar och allt. Så nu luktar de och ser det mycket bättre ut , bara damsugning kvar, men vet inte om ja orkar det just nu.. är verkligen shopping sugen, så väntar tills mamma kommer hem,hon kommer väl runt tre halv fyra, då åker vi till skärholmen och shoppar och äter ute . me love!



älskar dig bebiiiis

godmorgon

Igår va några tjejer hos malin , vi hade trevligt . körde sms roulette , såom du fick ett oseriöst sms från mig så va de på skämt allesammans1 hHahaha
Idag ska ja shoppa med mamma och ska höra med linda hur vi ska göra. sedan ska ja till malin och får se vad vi hittar på.
flumm bilder från igår.. haha


PlAnEr



♥  Idag: ska ja vara med katarina

♥ onsdag: på dagen ska jag och sabina till linda och ha mysdag med ansiksmask och skräckis. senare ska jag till malin

♥ torsdag: Kanske träffa malin liven

♥ fredag: Kanske åka med pappa och handla vinterkläder

♥ Lördag: träffa julia!!!

♥ Söndag: förhoppningsvis plugga




en tiisdag

visste inte äns vilken dag det var idag, var tvungen att kolla i kalenden. Hatar när det blir så och det är alltid på loven, för då struntar ja i om de är söndag eller fredag... Men just nu känner ja att ja vill jobba, ligger bara hemma om dagarna och segar. de e inte bra, för blir helt slut då orkar inte äns gå ut med hunden. Egentligen borde man ju bli utvilad men inte ja, utan helt tvärtom!
Egentligen skulle jag till pappa idag och handla vinterkläder till österrike. Men ja orkar inte åka ända till sumpan, fööööör lat. Så får väl bli på fredag när han lämnar jonte och då kan han hämta mig.

men idag vet ja inte vad jag ska göra, tror ja ska iallafall vara med min bästaste katta. Sen i helgen får man ÄNTLIGEN träffa min julia, om de blir som planerat! gud vad ja saknar oss julia. Saknar oss så jävla mycket.. Aja ska inte babla så mycket nu.. Här e lite bilder från min å julias tiiiid(den bästa tiden i mitt liv än så länge iaf)





ÅRE 2008



paris (2007?)



skärgården 2008




stöten 2007




nyår 2008




en sommardag utanför dig




en vinterdag hos mig





en av de första gångerna vi var




en av de första gångerna vi var, hos mig pappa




höglekardalen




skärgården 2008




en av alla kvällar och ragg i stan hahah




skärgården 2009







tråkigt


OOLD

lite bilder som ja hade på playahead för länge sen, 2007-2008



malin å dennis




SBN tiderna, ja maja debbie julia å feliz





tiderna med "kna å zippin" hahah




ja å mickis " de härliga tiderna "



inga kommenterarer,  läääänge sen









sen två vidiosar från östersund, ja å julia va hos hennes farmor i ånge, skulle ta tåget till åre. måste byta tåg i östersund, missar de och går runt och flummar, hittar någon buss som går till höglekardalen åker dit å åker skidor istället sen tillbaka till östersund å får vänta sex timmar på nästa tåg hem till hennes farmor igen. haha de va en sjuk resa




ett inlägg som ja hitta från allt ja hade sparat på playahead

postat den 29 februari 2008 20:13

lever inte utan dig bästevän , de är så mycket ja vill säga,du är liksom min livsgraft i nöden,du är min paraply i regnet. Vi har vart me om allt tillsammans,både bråk,tårar,lycka,hat,älsk och mycket mer, du är den ända kompisen som har hållt fasst vi mig så här länge som snart nio hela år .Vi har gjort så himmla mycket tillsammans, och de är me dig ja är glad,de e du som e lycka. dom här senaste veckorna har vi vart typ varje dag,och de spelar ingen roll vad vi gör ,för vi har ändå alltid roligt ihop. Lämna mig aldrig, om du skulle göra de så skulle ja nog inte orka, ja känner värkligen att ja alltid kan ringa dig o snacka om allt, kommer aldrig glömma en gång när du ringde  o ba michelle, nu har ja, ja ba ooommmg, hahhaha ere sant, du ba aa, de e lite konstigt, oblaobla, kommer du ihåg de, asso ja kommer aldrig lämna dig för alla pengar i världen, de e alltid vi som kommer på så sjuka saker tillsammans, och vi e så himmla lika och säger saker som den andra håller me om hundra procent och börja as garva. hah, Du är värkligen en sån kompis som alla ska ha, en som sån man bara blir glad av , okej alla har sina dåliga stunder, men tillsammans så exesterar dom inte ! de är en stor ära att kalla dig bästevän,för du är verkligen en av mina bästavänner , och de kommer du alltid vara vad som än händer. Visst gamla saker sitter säkert fortfarande i huvet lite , men båda försöker verkligen glömma och börja om från början som vi sa, och vi har verkligen lyckats med det. Och som vi lovat varandra så får vi aldrig lämna, inte ja iaf, aldrig aldrig aldrig kommer ja göra de, du är de världefullaste, vad du än tror eller känner så ska du veta att inerst inne så älskar ja dig mest. din humor,din skratt,dina kommentarer, dina sjuka idèr , de knäcker allt. Hoppas nu du läser de här och tar åt dig, för de här betyder verkligen från hjärtat ..  Vi har så jävla många minnen, sånna som man glömmt och sånna som fortfarande finns kvar, hela tvåan trean fyran feman sexan sen började i glida i sjuan för båda bytte skola o så, sen tog vi kontakt o du började i broängen först i a men då började vi får mer o mer kontakt , sen började du i min klass och då blev de du ja o carro, sen va vi inte så mycket i sommras du va typ me carro o ja me julia, sen bråkade vi jävligt mycket, och då känndes allt skit , värkligen grät varje kväll, ja orkar verkligen ingeting då. Men i julas blev vi vänner igen, och de tackar ja gud för, för annars så hade ja nog vart någon annan just nu, hade nog inte orkat stått på mina ben, hade nog inte vara den där lyckiga michelle som har malin vid min sida. Men nu måste vi taigen sommaren , så 08 blir våran sommar älskling. Och som du vet så älskar ja dig över hela mitt hjärta, oavsätt vad folk tycker och tänker så betyder du allt och ja hoppas du förstått de nu. för de är de bästa ja kan säga just nu, men de finns mycket mycket mer som ja inte kommer på just nu, men även om vi byter skola i gymnaset eller nian eller något sånt, så måste vi ända har lika bra kontakt som vi har nu . min livbästis,min tvilling,min sjuka unge,min älskling,min bäjbis,min alkolist,min skosten,mitt allt, min egna malin liv rebecca frödin, ingen kan ta dig ifran mig,

älskar dig


RSS 2.0