-

ja hatar dig , men de kan ja inte
ja älskar dig, men de vill ja inte
ja vill bara glömma, men de går inte hur mycket ja än försöker



vart å shoppat på ikea

Min rum blev jätte fint till sist..
När vi kom ut till bilen och hade köpt allt så såg vi att vi inte fick in hela baketet med sängen i, jag å mamma höll på å klura in den i bilen men de gick inte, efter en lång stund så press vi in den. Men hade inte tänkt på hur vi skulle kunna få plats., de sluta med att ja fick ligga under allt och trycka upp benen så mamma kunde köra, hahah vilken resa hem det blev . Sen när vi kom hem så va vi så trött höll på att försöka få ut den ur bilen sen skulle vi montera ihop sängen sen stryka gardinerna fixa lamporna sätta på blommorna på väggen och sen laga mat... Puuh de har vart en jobbig dag och den har gått riktigt fort.. Juste sen träffa ja min söta kusin sandra och hennes pojkvän rille på ikea jätte kul att se er puss!

men här kommer en dålig bil från min säng och vägg, (orkar inte ta med kameran så blev webbcameran) .





min igår kväll..

min kväll började med att ja åkte till sabina i  rönninge. Vi fixade oss och lagade mat sedan åkte vi till huddinge där linda och stoffe hade inflyttningsfest , de va trevligt i början sen hände lite saker, så vi åkte till salem och fick inte komma in på en fest som vi först fick komma in på, så ja gick hem å kolla på film.

så såg ja ut igår

haft så mycket

har haft mycket dom senaste veckorna, har pluggar varje dag med caroline.
Men idag är sista pluggdagen sen är det, HÖSTLOV!fan vad ja är värd det (a)
I helgen är de hallowen men får se hur ja gör, har lust att ta en mys fredag och typ gå på bio, hyra film ansiksmask och massa godis, någon på eller? får se hur de blir för förmodligen så ska alla fira hallowen.
Men nu ska ja göra taccos till mamma och brorsan kommer hem.

ps. mamma köpte en päslväst till mig idag, de kanske låter ush!? För de tyckte jag också för ett år sen, men den e faktist fett fin och man kan ha den om man ska käka middag idag, på fest, kryssning mm, inte att tex gå runt i salem och tumba med en vanlig dag, de e lite överdrivet kanske, men tänkte kanske ha den i morgon om ja nu ska fira hallowen, för ska ju va leopard och då ska man va lite pälsig! haha ;)


pusssssss nu


ingen skola, åka till carro å plugga

har ingen skola idag, eller jo en lektion, men kändes inte så nödvändigt att åka två timmar för att va på lektion i en.. aja nu ska ja till tumba å möta carro å köpa vantar å mössa å kolla runt lite

ps. ja har världens godaste perfym, ja har hiittat min favorit efter allt letande


BIRKA PARADISE IKV


Pluggar med carro


utgång språng

ska ut nu o va med mina käraste vänner

pluggapluggaplugga

nu ska ja  läsa i den här boken... om helhetperspektiv och om hur olika personer/grupper har olika åsikter om olika saker och varför...låter det kul? haha


 

ny badad


segt

slutade 12 idag. skönt, men dagen kändes dubbelt så lång. Sen åkte ja hem, och kolla på en film och decka i sängen. va sjukt trött idag. Ja vakna runt fem och gick upp å käka pankakor med sylt och glass,mums! Sedan tog ja ett skönt bad. och nu sitter ja vid datan och fördröjer tiden för att slippa plugga. Men ja vet att ja måste plugga. Har inte haft ett ända prov sen ja började 2. Men nu kommer alla, fem prov på två veckor, de är ganska brutalt. Och det är inga lätta prov heller nejnej.. vi har prov i , * Etik och livsfrågor   * samhälle   * omvårnad  *svenska   *människan socialt och kuturellt.    det är bara för mycket, och ja kan ingeting av vad vi ska kunna. verkligen knas. Så får inte ödsla min tid mer att sitta och blogga och kolla facebook. utan nu är det plugg på erik och livsfrågor..


GODNATT

måste sova nunnununun om ja ska orka upp i morgon, men måste läsa engelska boken först! USH! aja vi hörs i morgon pöss på er

matlagning med brorshan

idag ska ja o min lilla bror laga middag, de ska bli färsfylld paprika med ris och svampsås. Hoppas de blir gott, för de är något nytt. men nu ska vi gå till centrum och handla alla ingrienser,
puss


Pic`s

laddar upp de senaste från mobilen

 

kidi å dennis




back in track på lida! haha




carrie matar kaninerna med mina kex på lida



mina tjejer på steak house eller boffhouse eller va de hette,. haha




me and carrish




mickis och hennes mamma ann, sötaste :)



me and carrish igen



me and jensi




katta stefan å steffe



me and temuu

lördag

Som ja skrev innan så skulle ja va hemma och ta de lungt. men blev så uttråkad så ringde katta och drog till sebbe där ja träffa katta jennifer emilia sebbe mm. sen runt lite överallt. blablablabla...
Nu är jag iallafall hemma och kollar på newyork fruar.

mamma kväll?

skulle bli en mysig mamma kväll,vi skulle äta massa god mat och fyra film och köpa godis. Men icke sa nicke! hon har vart och köpt golv till mitt rum, så hon har hållt på med det ända sen kl 6. Det är ju iofs bra, men då hade ja lika gjärna kunnat dra ut ikväll, istället för att vara snäll och ha en "mys" kväll med mamma.
Men iallafall så blir golvet skit fint, de e mycket jobb men de är värt! och eftersom vi inte kommer hinna göra klart allt idag så kommer ja få sova i min broshas lilla säng, ush.. aja men det är troligtvis bara en natt..
jag saknar dig!


renoverar mitt rum


fredag

hade en jätte trevlig fredag kväll. Orkar inte skriva så mkt men vi va först hos mickis och sen vidare till fredde sen sov ja hos martin. här e lite bilder från början av kvällen, puss



dikt

jag saknar de ord du sa, när de en gång va bra
du gav mig hopp, men de tog stopp
men nu va ja kär, som i ett gott bär
jag minns varenda steg, men du kanske va för feg
för att våga stanna, med mig i din kamma
när du sa farväl, då rasa min värld
men nu e de slut, där rann sista droppen ut



av michelle


michelle

Sommar 09





sommar 10



synd

just nu tycker ja bara synd om er båda.. Godnatt

hiss och disss

Idag hissar jag
 
det stört sköna pogramet Kungar av tylösand! Älskar det pogramet, blir så sugen på att vara med där. Och älskar alla personer som e med, speciellt min dröm kille james och dom as sköna blondinerna cami och nathalie! Och det bästa är att det kommer idag kl 22.00 på femman tror jag. Får inte missa, men eftersom mamma inte tycker om de pogramet så får ja inte kolla i hennes rum, haha. Fantig mamma ja vet. Men det är ett sånt pogram som ja ska va med i när ja blir äldre,men inte ha sex i tv, de har ja lovat mig själv. Men ni ska få se mig på två om två,tre år promies. :)



Idag dissar jag
Den ur äckliga luckten av chips. Klarar inte av att andas med folk i min närhet när de äter chips. det tror ja alla mina närmaste vänner vet om nu! haha. Jag typ spyr, luktar typ gammal stark potatis. det kanske inte låter så äckligt, men mina närborrar tycker det. och klarar inte av att äta chips heller, har börjat äta chips med dipp de senaste året. men utan dipp kan ja inte äta, de smakar som det luktar, alltså skit! Så om du ska ha mys kväll med mig, skippa chipsen boys.

keep bleeding love


lediga dagar

va ledig i tisdags och då spenderade ja kvällen med caroline och agnes hos mig, sen träffa vi lite grabbar också. Idag va ja egentligen inte ledig men vägrar gå för vi har en konstig dag idag. Så man kan säga att ja va ledig i två dagar, skönt som fan!
aja, kom precis hem har sovit hos katta med jennifer och vi har kollat på film hela dagen typ med elli. Det har vart mys, men nu slut på de slappa , och ska snart iväg och träna med katten katta i solbo. ska bli skönt, har inte träna på ett bra tag nu, om man bortser från danslektionerna i skolan och gymnpan och att ja åkter rullskor eller va de heter igår .
Har inte orkat skriva på ett tag, har bara inte haft någon lust eller ork...
Puss


barnvakt

Igår hade vi skit kul,blev inte riktigt som ja trodde( men de blir de aldrig) börja med att mamma la ut pengar så ja också fick äta. Sen gick vi runt i stan sen åkte mot tumba sen till Tbs sen till dennis garage. De vart en super trevlig kväll, och med några vänner man inte träffat på länge!  Men idag är ja barnvakt till min lillebror, skönt att ha en bortförklaring att ta de lungt för en gång skull på en lördag! haha.

lite bilder från igår! Puss/michelle


På resturangen, kommer inte ihåg va den hette, men något bofhouse eller nått. på tc, skit bra!








sen tbs med mina älsklings tjejer




schooluan

Sitter med carrish och väntar på att sista lektionen ska börja. skönt att vi slipper  sista lektionen idag. Efterskolan ska ja hem och ta de lungt innan ja ska in mot stan och möta alla tjejer som ska äta där. Själv e man för pank för att äta ute så ofta. Men ska iallafall in dit senare och hitta på något kul med alla. kanske blir förbi tanto om de inte är föööör kallt! Men ja skriver mer när ja kommer hem .
Hare najs pussss

RSS 2.0